Вести:

субота, 20. фебруар 2016.

Контраспин: Ми немамо право да се забринемо око миграната али власт има

субота, 20. фебруар 2016. | КМ новине 0

Најновија радио емисија "Контраспин" аутора Миодрага Зарковића, бави се политичким феноменом миграната.

Контраспин: Ми немамо право да се забринемо око миграната али власт има #Миодраг #зарковић #Контраспин #Вести #Косово,



Како Зарковић види ствари, мигранти су средство САД да "прекрију" Европу која показује минималне знаке непослушности њиховој империји, док истовремено празне земље блиског истока како би несметано наставили државну пљачку њихових ресурса.

Српска власт је жестоко нападала све оне који су се са опрезом опходили према њима и нису баш били задовољни бројем који је нагрнуо у Србију јер је Вучић са Меркеловом договорио да отвори границу. Све до тренутка док није отишао у Вашингтон и онда се ствар окренула против миграната који су управо услед америчке агресије и принуђени да напусте своје државе. Сада се већ чују тонови који су све мање љубазни према придошлицама које су на пропутовању кроз Србију, како јасно најављује министар полиције.

Зашто сада Вучић не објасни Небојши Стефановићу да није лепо тако говорити и набије му соећај кривице на нос, пита се Зарковић у овој емисији.






Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Молимо за навођење извора

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине