Вести:

Friday, February 19, 2016

ФБ Репортер: СВИ НА АНТИ-НАТО ПРОТЕСТ! Покажимо јединство против окупације!

Friday, February 19, 2016 | КМ новине 0

Нигде ни помена да се у Србији умире због бомбардовања и разних отрова које су нам земље “пријатељи” господара Вучића и целе његове владе, засејали током 78 дана и у нашу средину убациле посебно “лековити” осиромашени уран 238 чије је време полураспада 4,5 милијарди година.


ФБ Репортер: СВИ НА АНТИ-НАТО ПРОТЕСТ! Покажимо јединство против окупације! #Anti #NATO #Srbija #Protest
То лицемерје је све присутније и у штампаним медијима, а има за циљ да се аболира злочин који су НАТО земље учиниле нама и нашој природи. А болест хара Србијом. И то она најтежа, о томе се ћути, то је табу тема да се не би замерили ЕУ и САД чији су нас авиони засипали отровом и тако нас и данас продужено убијају.

На Србију је бачено 15 тона осиромашеног урана или, када се преведе у активност радиоактивног извора, 185 милијарди бекерела! Онколози предвиђају да ће Србија тек осетити негативна дејства бацања осиромашеног урана. Сваки становник, од 10 милиона колико нас има са Косовом и Метохијом, у просеку је примио дозу зрачења од 18.600 бекерела, а дозвољена количина осиромашеног урана 238 по становнику у литру воде је 0,4 бекерела!  (Др Мирјана Анђелковић Лукић: Забрањена тема у Србији или О чему се у Србији не говори, текст на сајту СРБски ФБРепортер)





СРБски ФБРепортер подржава протест и позива све патриотске снаге, покрете, удружења, српске ветеране, интелектуалце, уметнике, јавне раднике, породице погинулих бораца, домаћине, раднике, сељаке, српску омладину, ђаке и студенте и све грађане који не пристају на НАТО окупацију, да се у суботу 20. фебруара у 13 часова заједно окупимо испред Председништва Републике Србије на Андрићевом венцу.




Како наводе у општем позиву свим грађанима Србије родољубиви покрет Заветници, покретачи овог протеста у Београду, ово је окупљање око идеје, око србске заставе, око опстанка нашег народа и наше државе! У оваквим околностима немамо права на деобе. Морамо показати националну одговорност и спремност да се заједнички супротставимо покушајима режима да усвоји Закон који Србију претвара у НАТО колонију.

Интереси наше отаџбине и нашег народа нека буду једина водиља свих националних снага!




СРБски ФБРепортер: СВИ НА АНТИ-НАТО ПРОТЕСТ! Позив свим родољубивим снагама – покажимо јединство против окупације!

19. 2. 2016. за СРБски ФБРепортер Биљана Диковић


Извор: ФБ Репортер    :: © 2014 - 2016 ::    Молимо за навођење извора

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине