Вести:

четвртак, 21. јануар 2016.

Американци пред сусрет са Лавровим изврнули руску заставу (ВИДЕО)

четвртак, 21. јануар 2016. | КМ новине 1

"Не зезате нас? бела би требало да буде горе?" коментар је Американаца који су изврнули руску затаву пред врло важан сусрет Лавров - Кери, јавља РТ.

Американци пред сусрет са Лавровим изврнули руску заставу (ВИДЕО)
Грешка у детаљима. / Фото: РТ

Америчком Стејт департменту чини се да недостаје пажње када је реч о ситним детаљима у америчко-руским односима: Руска застава је висила наглавачке у конференцијској сали у Цириху уочи састанка највиших руских и америчких дипломата.

Уочи кључних преговора између руског министра иностраних послова Сергеја Лаврова и америчког државног секретара Џона Керија о судбини Сирије, ситуацији на Блиском истоку и текућем сукобу у Украјини, званичници америчког Стејт департмента су оставили зацрвенели су се камерман истакао чињеницу да руска застава у сали је виси наглавачке.

Када је заменик помоћника америчког државног секретара за односе са јавношћу Глен Џонсон довео новинаре у просторије пре него што су дипломатски тимови стигли, сниматељ је упозорио званичника америчког Стејт департмента на очигледну грешку.


"Хеј Глен Руска застава је постављена наопако, тако су боје у погрешном смеру", рекао је камерман.

"Шта, јеси ли озбиљан?", Џонсон је питао. "Не зезаш ме, зар не?" " Не бих то радио", рекао је камерман потврдно. "Дакле, бела треба да буде на врху?".

  ПОЛЕДАЈТЕ ВИДЕО 
Switzerland: 'The white should be on top?' US hang Russian flag upside down at Lavrov-Kerry meeting

Глен Џонсон је проверио, таман на време да спасе ситуацију уочи ове дипломатског рунде.




Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Молимо за навођење извора

1 коментар:

  1. Српска је обрнута руска... зато нас Амери стално бркају са Русима :)

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине