Вести:

Tuesday, October 6, 2015

''Српски зид плача'' је могао 5. октобра да спречи паљење Скупштине

Tuesday, October 6, 2015 | КМ новине 0

Удружење породица киднапованих и убијених Срба са КиМ издало је саопштење којим се осврнуло на дешавања 5-тог октобра 2000. године. Уз незнатне измене саопштење преносимо у целости.

''Српски зид плача'' је могао 5. октобра да спречи паљење Скупштине #косово, #вести, Злочини, Жртве, Срби, удружење, породица, киднаповања,

Да смо знали да ће долазак ДОС-овске владе трагично одредити судбину отетих Срба, могли смо макар спречити паљење и пљачкање савезне Народне Скупштине. Кобну грешку су породице српских жртава направиле што су 5. октбар провеле у просторијама удружења Српских жртава.

Требали смо пре тога, током разних протеста и демонстрација, испред Скупштине поставити „СРПСКИ ЗИД ПЛАЧА“ и тражити правду за Српске жртве, где би пажња присутних грађана, поготово медија и „западних држава“ била већа, да кључни проблем и захтев буде спасавање живота отетих Срба. Позвали би да Зид мученика и правде обезбеђују припадници специјалних јединица војске и полиције, који би спречили рушилачке хорде да запале Народну скупштину а преко костију убијених Срба, што то се никако не би дозволило ни по цену наших живота. Голим животима, породице киднапованих и убијених цивила војника и полицајаца, бранили би фотографије жртава НАТО агресије и терористичке УЧК-а.

Друга кобна грешка због које су трагично изгубљени животи наших отетих чланова породица је то што нисмо блокадама и даноноћним присуством породица жртава, спречили да ДС и ДОС-овска власт не ослободи из Српских затвора 2.108 албанских терориста и злочинаца, терористе УЧК-а и Муџахедина који су заробљени у крвавим борбама са државном полицијом и војском на Кошарама, Морини, у Дреници и широм Метохије.

Никада нећемо опростити ДОС-овској влади и свим странкама које су сачињавале ДОС, јер су ослободили правоснажно осуђене злочинце на челу са браћом Мазреку, због великог новца и по наредби западних држава а одбиле су вапаје породица Српских жртава које од 1998, 1999, 2000... траже слободу за отете Србе. На жалост Ђинђић, Коштуница, Батић, Михајловић, Чеда Јовановић игнорисали су породице отетих Срба а отете Србе препустили трговцима људских органа.

Нека је проклет, нека га Бог казни... све оне који су се обогатили на костима убијених Срба који су тиме дозволили да починиоци буду амнестирани и због тога породице српских жртава никада неће дочекати правду за Српске жртве.


У Београду

06.10.2015 године
Председник удружења
Симо Спасић



Извор: КМ Новине :: © 2014 - 2015 :: Молимо за навођење извора

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине