Вести:

среда, 7. октобар 2015.

Харадинај дао Јаблановићу 100.000 евра?

среда, 7. октобар 2015. | КМ новине 0


Ратни злочинац и вођа терористичких јединица са КиМ а данас лидер опозиционе Алијансе за будућност Косова Рамуш Харадинај је пред прошлогодишње шиптарске изборе донедавном лидеру Вучићеве Српске листе Александру Јаблановићу дао 100.000 евра, које ових дана покушава да добије назад.

Харадинај дао Јаблановићу 100.000 евра? #Харадинај, Срби, издајници, терористи, жртве, мито, корупција, Вучић, Косово, вести, км, новине,
За бројање толиког новца неопходна је помоћ. "Политичари" - Харадинај (лево) Чеку (десно).

Харадинај је, преноси "Блиц" позивајући се на више неименованих српских и шиптарских извора на Косову и Метохији, у међувремену схватио да је Јаблановић паре узео за себе, па сада интезивно од њега тражи "пребијање дуга", а повраћај свог новца је прво тражио од представника Београда на Косову и Метохији који су и основали Српску листу.

Тај лист објашњава да је Харадинај дао 100.000 евра за кампању Српске листе како би осигурао да после избора његова странка и Српска листа заједно праве такозвану "владу".

Изгледа да Јаблановић није вратио новац и да је ушао у коалицију са оптуженим за ратне злочине над Србима и вођом шиптарских терористичких јединица, Хашимом Тачијем, од кога је такође узео паре.


Којих 100.000 евра?...
Харадинај је убрзо тражио новац, али му је Јаблановић објаснио да то није био договор са њим, већ са Београдом, те га упутио на Канцеларију за Косово и Метохију, где су Харадинају рекли да немају појма о чему прича.

Јаблановић је недавно смењен са чела Српске листе, а уместо њега је постављен Бранимир Стојановић.

Јаблановић је за "Блиц" све демантовао, наводећи да је реч о инстинуацијама које пласирају неки Срби са Косова и Метохије.

Јаблановић каже да га криве га већи криминалци од њега.
"Људи који пласирају те своје ненормалне глупости већи су криминалци од мене. Након избора Српска листа је требало да изабере између две опције. У првом су били Иса Мустафа и Харадинај, а у другој Тачи. Добили смо препоруку Владе Србије да разговарамо са првима, јер је Мустафа умерени политичар без ратне прошлости", објаснио је Јаблановић.

Додао је да је Мустафа потом почео да преговора са Тачијем и да се Српска листа укључила у те разговоре.

Јаблановић тврди да је последњи пут са Харадинајем имао контакт јануара 2015. године, да га једва познаје и да му ништа не дугује.




Извор: АЛО! :: © 2014 - 2015 :: Молимо за навођење извора

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине