Вести:

Thursday, August 27, 2015

Важно саопштење и дозив свим Србима за уједињење и одбрану православне светиње

Thursday, August 27, 2015 | КМ новине 0

У име Владе РС будале са Бране Ровни најавиле пуњење бране од понедељка и забрану приступа територији бране и манастиру Грачаници.

Важно саопштење и дозив свим Србима за уједињење и одбрану православне светиње



Како је управо јавило Радио Ваљево, руководство бране Ровни је најавило пуњење, ове „бране воде за пиће“, иначе, савршено погубне и неприпремљене бране(сва територија потапање је зелена и препуна растиња које погодује цијанобактеријама које после може војна индустрија да користи за извоз као моћно биолошко оружје, а ту су још бројне септичке јаме и сељани који појма немају о термину „органска пољопривреда, затим руде и тешки метали овог познатог рударског краја…) од понедељка 31.8.2015. И наводно, упозоравају своје присталице да- ко се год после недеље нађе на територији бране биће сматран лицем које угрожава безбедност бране! Дакле, полиција више не сме да се шета по брани, нити да саучествује у скрнављењу манастира!!!

Сви у Грачаницу у недељу на свеноћно бденије

Грачанички стражари позивају народ на прославу Свете Недеље, Литургија у 09:00 часова уз остајање на свеноћном молитвеном бденију ноћу недеља-понедељак пред сатанина искушења најављена од оних који му свесрдно служе на уништењу чудотворне немањићке Светиње Архангела Михаила- рушене и потапане Грачанице ваљевске.

Ово је тренутак да се сви сложимо у једном циљу, и не понављамо грешке вођени комунистичким паролама „није једини који ће бити потопљен“, већ да преокренемо нешто у своју корист па да Ваљевска Грачаница буде први који је одбрањен!

Зато не узимајући тек тако речи: Како радили, тако нам Бог помогао – Већ вером и трудом заслужимо Његову помоћ у овим најтежим временима за наш народ и нашу земљу.




Извор: Васељенска    :: © 2014 - 2015 ::    Молимо за навођење извора

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине