Вести:

Sunday, July 12, 2015

Сваког лета, у исто време почиње иста прича

Sunday, July 12, 2015 | КМ новине 0

И онда схватиш како је лако, манипулисати људима на овим просторима, упалити буре барута и да све поново по злу крене.



Пише: Kentaur Wolf / Црвене беретке.ком (сва права задржана)

Како светски моћници користе „Наше“ жртве да се играју са народима, нацијама и посеју зрно раздора, али кад мало размислим није ни чудо зашто је то тако.

Елем, тренутно је актуелна Сребреница и страдање у истој. Поново медијска сатанизација једног малог народа и тежња ка уништењу истог, па чак и да се иде дотле да желе изгласати да смо геноцидан народ.

Нису то ни Американци који су скоро па истребили староседеоце Северне Америке, бацили атомске на Хирошиму и Нагасаки, бомбардовали једну малу земљу без одлуке Савета безбедности УН.

Ни Немци са својим пећима и логорима, систематском уништењу једног народа, ни реч за Велику Британију и милионе побијених у Индији, ни реч за Холандију и масакре по Африци… И тако долазимо и до Хрвата и нас, и Јасеновца, муслимана, Шиптара…

Сви су увек хтели своје државе за свој народ, тако и Хрватска иако никада није имала своју државу, само бановину у оквиру некога.

Па тако од увек васпитава и трује своју децу мржњом према Србима. И неизбежно огромно Србско страдање у тадашњој Хрватској. И наравно нико не рече извини, нико се не поклони, чак се и са бројем жртава манипулише, па се постављају полу-кроати у секторе да умање број жртава и негирају последице страдања. Ништа није свето.

И још за тај Јасеновац Хрвати буду награђени разним бенефитима због политичке воље тадашњег времена и режима, чак су им и електране зидане по Србији, уместо да буду кажњени…

Тако се манипулише и са бројем и жртвама, које нико не спори да их је било у Сребреници, али једно знам, знам да Срби нису систематски уништавали један народ (сем себе).

Нису лажирали број мртвих, нису правили пећи, логоре, стрељали, клали на бајрам и католички Божић, правили бљесак и олују, сопствени народ убијали постављајући бомбе на пијацама, као на Маркалама. Знам да Срби нису клали ради органа, правили жуте куће.

И нико се не поклони Србским жртвама, и нико никада не рече извини! А, како ја данас да се поклоним?

И србску мајку је болело, највише на овим просторима где су губили, сина брата, оца а не тако ретко и све. Целе породице нестајале у минути, као породица Јовановић, и 3627 Срба по Подрињу ко поби? Ко поби више од 8000 Срба у Сарајеву? 860 Срба из Сарајева се још води као нестало!

И не видех никога на страдалишту да се поклони србским жртвама, ни политичаре, ни представнике народа који је извршио масакр и покољ Срба.

Нико од вас не уручи бар телеграм израза саучешћа за злодело сечења глава од стране вехабија у Босни…

И никада Србско дете није „тровано“ да мрзи некога, врата су вам свима отворена, клањали се, крстили… ма које вере и нације били, у сваку кућу сте добродошли, а ми ни у својим кућама, на свом огњишту, својој прадедовини нисмо сигурни.

Е, па кад је већ тако, ни ја се вама нећу данас поклонити, а ви схватите ове речи како год хоћете… бар нећу бити дволичан као ви.


<!- START disable copy paste -->

Извор: Црвене беретке.ком    ::   © 2015   ::    Молимо за навођење извора

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине