Вести:

субота, 11. јул 2015.

Милица Ђурђевић: Српски народ је иза онога што раде 'Заветници' данас (ВИДЕО / ФОТО)

субота, 11. јул 2015. | КМ новине 0

На протесту против паљења свећа за обележавање годишњице датума поводом кога су Сребреничке жртве лажиране по броју и припадности (највећи број чине војници, не цивили) појавило се неколико група од којих су једино Заветници били у непосредној близини, са истакнутим фотографијама српских жртава, правих не измишљених и аргументовано се супротставили лажимо НВО.

Заветници, жртве, сребреница, 7000,
Заветници протестују


Фото и видео: Стево Мрђен / КМ Новине


У ексклузивној изјави за КМ Новине, портпарол ''Заветника'' Милица Ђурђевић, рекла је да су они "као реакцију на окупљање Невладиних организација које третирамо као стране агенте, с обзиром на то да их финансирају амбасада САД и Веилке Британије, што они уосталом и не крију већ се поносе тиме, окупили смо се вечерас овде да подсетимо на све оне српске жртве за које још увек нико није одговарао" рекла је она.

Осврћући се на окупљене активисте који су палили свеће око поноћи у име сећања на мртве, Ђурђевићева је рекла да су "сви они јако добро плаћени (да то раде) а ми смо овде у име српског народа који нам је слао поруке из читаве Србије, Црне Горе, Републике Српске,  дијаспоре... са поруком да не одустанемо, да истрајемо, да покажемо све оне српске жртве, њих 3267 које су страдале на подручју Сребренице..."

Она је оценила да су они овим окупљањем показали колико их је мало упркос милионима које Запад троши на антипропаганду у Србији "још увек нису успели да добију подршку српског народа јер српски народ је на страни онога што раде српски Заветници".



 Можете погледати и галерију фотографија: 


Извор: КМ Новине    ::   © 2014 - 2015   ::    Молимо за навођење извора

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине