Вести:

Friday, June 5, 2015

Бискуп Гргур води 54-члану делегацију СПЦ на поклоњење римском архијеретику

Friday, June 5, 2015 | КМ новине 0

на поклоњење римском папи архијеретику Делегацију СПЦ-а ће предводити Његово преосвештенство епископ захумско-херцеговачки и приморски Григорије, речено је данас у Сарајеву на конференцији за новинаре чланова Организационог и црквеног одбора за дочек папе Фрање.Према до сада прикупљеним подацима из Исламске заједнице, посети ће присуствовати 50 чланова на челу са поглаваром Исламске заједнице Хусеином Кавазовићем.

Јеврејску заједницу представљаће 29 чланова, на челу са Јакобом Финцијем, а католичку делегацију од 58 чланова предводиће врхбосански надбискуп кардинал Винко Пуљић.

Представник пододбора за безбедност Ирфан Нефић рекао је да је делегација из Ватикана, која је задужена за безбедност папе, задовољна планом обезбеђења и свиме што је до сада урађено. „Нема назнака нити информација да би нешто могло угрозити ову посету“, рекао је Нефић. 


Извор: „Срна“

АПЕЛ ФЕЈСБУК ГРУПЕ „СМЕНИМО БИСКУПА ГРГУРА ОСКВРНИТЕЉА“ 

 
„Браћо Срби! Бискуп Гргур води 54-члану делегацију на поклоњење претечи антихриста и виновнику свих зала наше Планете. Онај свештеник који се поклони архијеретику проклетом папи, да буде бојкотован. Да се такви не пуштају у домове, да се од таквих не узимају било какве тајне (вјенчање, крштење, освећење водице, жита, славског колача), нити да се присуствује богослужењима која буду служили ови отпали свештеници и монаси“. 


(Борба за веру)

Припремиле: КМ Новине

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.