Вести:

петак, 5. јун 2015.

Све у функцији скривања злочина над Србима

петак, 5. јун 2015. | КМ новине 0

Терориста осуђен за убиство Албанца чији гроб нико не тражи док за убијене Србе нема правде ни и стине иако их многи траже. Суђење фарса и параван за прикривање злочина.

Срби прво убијани па злочини скривани. Све под истим покровитељством ЕУ
Након што су судије Еулекса пресудиле члановима терористичке Дреничке групе, оптуженима само за злочине над Албанцима 1998. и осудиле Сулејмана Селимија Султана, амбасадора Косова у Албанији, и Семија Љуштакуа, актуелног председника општине Србица, Љуштакуов адвокат Аријан Кочи оптужио је суд да је његовог клијента прогласио кривим за убиство "безименог" и "непостојећег" Албанца чији гроб не постоји и кога нико не тражи.

- Тражили смо од тужилаштва да на суду открије идентитет жртве, нису знали да нам кажу, тврде да је Љуштаку убио особу из села Галица или Дубовица, проверили смо, у тим селима није пријављен нестанак ниједне особе - рекао је Љуштакуов адвокат.

Тачи и Весељи спасавају себе
Косовски медији калкулишу да иза свега стоје Хашим Тачи и Кадри Весељи, председник Скупштине Косова и шеф тајне полиције ШИК, који верују да ће судским процесима какав је овај Дреничкој групи избећи оптужнице и бити скинути са листе одговорних за злочине над Србима коју је направио Дик Марти.

Главни тужилац Еулекса Џонатан Рател тврди да зна ко је особа коју је убио Љуштаку, али не објашњава зашто то није саопштено и на суду. 


- Пресуда је намерно срочена тако да буде неодржива и оборена, Љуштаку је већ "издржао" две године притвора, а за то време је седео код куће и шетао се по Приштини. На крају ће бити ослобођен, ни Султан неће ићи у затвор. Све ово је режија која има за циљ да прикрије злочине ОВК и аболира злочинце из врха власти Шиптара на Косову.


Покровитељи ЕУЛЕКСА су и покровитељи УЋК
Тужилаштво и Еулекс се праве луди и избегавају да челнике ОВК оптуже за злочине над Србима јер су покровитељи Еулекса били и покровитељи ОВК. Ово тврди Србин који се недавно пријавио на конкурс за избор судија на Косову. Он предвиђа да ће сличних процеса бити још "јер се желе избећи права суђења када буде формиран Специјални суд за злочине ОВК".

(Вести онлајн)

Припремиле: КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине