Вести:

Monday, May 4, 2015

Преварама и лажима српски народ се оставља у ''независну државу'' Косово

Monday, May 4, 2015 | КМ новине 0

Скупштина АП Косова и Метохије издало је саопштење којим упозорава на смућеничку политику Владе Србије.

Болница у Пасјану финасирана парама шиптарских сепаратиста

Приликом задње посете Косову и Метохији, председник Владе Р. Србије, господин Александар Вучић у селу Пасјане општина Гњилане, отворио је породилиште, уз образложење да је то велики допринос за тај крај. Председнику Вучићу тог тренутка није засметало што је тај објекат изграђен средствима из буџета независне државе Косово а тзв. властима из Приштине што је објекат отворио Вучић. Свакако да није засметало ни једнима ни другима, јер им је крајњи циљ исти, а то је независна држава Косово. Нажалост то је била још једна превара Александра Вучића. Објекат до данашњег дана није стављен у функцију, па се српкиње и даље порађају у Врању и Нишу. Ове наводе потврђују фотографије у прилогу.




Ово није једина лаж представника актуелне власти из Београда. Актуелни министар у Влади Р. Србије Александар Вулин у општинама Зубин Поток и Звечан, на исти начин отворио је две фабрике кошуља. Да би се похвалио овим успехом, чак је по једну кошуљу поделио и члановима Владе. Фабрике су затворене након пар дана. Запослени су данима штрајковали у згради општине Зубин Поток. О овом догађају због медијске блокаде јавност ништа није сазнала. За ову превару Александар Вулин је од стране својих политичких представника, проглашен почасним грађанином општина: Косовска Митровица, Лепосавић и Зубин Поток.

Ако имамо ситуацију, да је српски народ преварен и за Заједницу српских општина, да су преварени припадници Министарства унутрашњих послова, судије, цивилна заштита, просвета, здравство, стиче се један једини утисак, а то је да циљ оправдава средства и да је све дозвољено само да се актуелна власт што пре ослободи Косова и Метохије.

Шта још треба да уради режим Александра Вучића, да би српски народ схватио да је његова политика издајничка и поданичка?


Потпредседник Скупштине
Добросав Добрић
Кос. Митровица 
Скупштина АП КиМ
04.05.2015. године
 


Припремиле: КМ Новине

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине