Вести:

уторак, 5. мај 2015.

У овом тренутку се у Београду одржава конференција ''Србија никада у НАТО!'' (ФОТО)

уторак, 5. мај 2015. | КМ новине 0

Српски сабор Заветници организовао је конференцију под називом “Србија никада у НАТО!” која се тренутно одржава у Београду у Дому синдиката а почела је у у 12 часова.

Вацлав Дворжак, познати чешки редитељ (“Отето Косово”) обраћа се окупљенима. Фото: Стево Мрђен, КМ Новине

На конференцији ће, сазнају КМ Новине, пре свега бити речи о суштина и правој истини а то је да Србија не мора ући у НАТО, јер је НАТО већ у Србији. Нато пакт као војна осовина новог светског поретка, као продужена рука Америчко - Енглеске хегемоније и плана модерне колонизације света на територији Србије су врло успешно инсталирали своју мрежу.

Највећа опасност од НАТОа у овом тренутку, а у будућности ће та опасност бити и већа, јесте НАТО структура или НАТО мрежа у Србији чији је циљ спречавање еманципације државе Србије од америчке контроле и утицаја.


Та структура је створена ради контроле политичког процеса и своди се на спречавање доласка на власт патриотских снага. у Структури су политичари НАТО курсанти, поједини новинари, бивши и садашњи војници али и поједини припадници ругих делова државног апарата.

Ова структура, ако ситуација то буде захтевала, неће се либити да спроводи изазивање стратегије напетости, кроз наметнуте сукобе наводне левице и деснице, а опасност од тога биће све већа како се ситуација на релацији Русија -НАТО буде заоштравала.

У Црној Гори имамо случај убиства Саше Мирковића које тамошњи медијити третирају као сукоб међународних трговаца наркотика и тоуглавном у непоткрепљеним новинским чланцима. Убисто се иначе десило после бројних анти НАТО иступа Мирковића те се са правом  може сумњати да је убијен од НАТО структура у Црној Гори.


Са конференције (клик за увећање) / Фото: Стево Мрђен

 Таква ситуација куца и на врата Србије. Узимајући у обзир снагу тих структура, те уговоре и споразуме који су потписани, закључно са ИПАП споразумом, може се закључити да је Србија данас протекторат западних сила. Ипак чињеница, да српски народ у својој славној историји никада није пристајао на окупацију и овог пута пружа наду у коначно ослобођење а све ово јесте саставни део изалагања учесника ове конференције.

Између осталих на скупу говоре Вацлав Дворжак, познати чешки редитељ и режисер филма “Отето Косово”, Добрило Дедеић, председник “Српске листе” из Црне Горе, Немања Умићевић, студент завршне године политичких наука из Бањалуке као и организатори Стефан Стаменковски, председник Српског сабора Заветници и Милица Ђурђевић, портпарол Српског сабора Заветници.


Посетиоци и присутни показају висок степен интересовања, чак неуобичајен и виши од оног кога обично видимо на већим скуповима.




 Припремиле: КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине