Вести:

Friday, April 17, 2015

Берић: Ако Тачи дође, мотке ''обогатити'' у пољском WC-у и кренути на Скупштину!

Friday, April 17, 2015 | КМ новине 0

Ситуација у Србији јавности се представља  искривљено, и то прилично, али ако се нађете на бојном пољу у Новорусији данас, схватите да је непријатељ исти као и пре деценију и по у Србији.


То можда најбоље зна српски добровољац Дејан Берић који се против њих и бори. Поводом најављеног одласка вође шиптарских терориста и тзв "премијера" Хашима Тачија у Београд, желели смо да чујемо мишљење некога ко пролази оно што је цео српски народ током НАТО агресије на Србију али и од шиптарских терориста на КиМ крајем деведесетих година.

Наши се непријатељи нису раскајали, нису кажњени за њихове злочине а ипак данас и они за које је истрага домаћих правосудних органа утврдила да су чинили злочине над Србима, слободно би шетају Србијом.


    : Како евентуални долазак Хашима Тачија у Београд видите Ви, као неко ко је свакодневно очи у очи са истом злочиначком страном која у Србији пролази некажњено?

Берић: Ја не видим никакав проблем у томе да Хашим Тачи дође у Београд, чак шта више сматрам да је то и сасвим нормално с обзиром на ситуацију. Ситуацију у смислу да је он осуђен у Србији. Није проблем да дође, проблем је ако се пусти да изађе из Београда.

Ако је Србија држава, додуше нисам ни баш сигуран да ли јесте пошто се код нас све измешало, требало би да га ухапсе и стрпају у затвор. Полиција сигурно неће, јер су под влашћу издајника Србије, можда би то могла да изведе војска јер они служе да чувају Уставни поредак државе али је и то мало вероватно.


Погледајте пре неки дан наше генерале, премијер им не дозвољава да причају као некој малој деци. Можда сам мало заборавио али ми се чини да је председник државе врховни командант а да је премијер, што се тиче војске, неко ко не би смео ни да им привири тамо. Посебно после свега што је против те војске урадио.

Међутим, баш због таквих околности ме не би чудило и да Тачи дође и да оде из Србије без проблема.


Нема разлике између злочинаца којој год нацији или народу да припадају. Злочинац је злочинац. А то ко је данас злочинац лако се утврди. Направите списак људи којима ЕУ и Америка, као и НАТО, дају подршку. Погледајте њихова дела и видећете да подржавају највеће убице који тренутно ходају планетом.

   : Сретали сте у Новорусији људе чији су најближи зверски убијени иако су били цивили, па и деца или старци, болесни. Слично смо имали и на КиМ, рецимо Клечка за коју је и Хашим Тачи окривљен. Може ли се некако "оправдати" његов евентуални долазак у Београд, неком "сарадњом", "бољом будућношћу" или пак уценама и притисцима ЕУ?

Берић: Не постоји боља будућност ако се ствара на принципу уцена. 


Наведите ми примере неких земаља у свету које су напредовале од кад су почеле да сарађују са Американцима.

Мислим да их нема а наши срљају у то. Коме је ЕУ помогла??? ЕУ је тренутно начин да становници неколико земаља, Немачке, Енглеске, Француске... живе на рачун других. И да наставе да раде оно што су радили од када знамо за те народе, да пљачкају друге земље и уништавају друге народе. Нема бољитка на тај начин. Наши политичари причају у медијима оно што народ хоће да чује а раде сасвим друго. То показује колики су лицемери тренутно на власти у Србији.

У недавном интервјуу за бањалучку АТВ, Берић је навео да су им мештани показали две гробнице у којима је пронађено укупно 400 лешева људи који су претходно мучени и искасапљени. Њима су прво одстрањени бубрези, срца и други витални органи а по свему судећи зарад продаје на црно. За тај исти "посао", у коме су жртве били Срби са Косова и Метохије, тужилац Дик Марти испред ЕУ именовао је баш Хашима Тачија као главног организатора. ЕУ није предузела никакве правне кораке већ га је одредила као преговарача са српским тимом у Бриселу. Данас баш они врше велики притисак да Хашим Тачи дође у Београд.

   : Кава порука се шаље Србима на тај начин, наметањем зликоваца и сепаратиста као "дипломата" и због чега, по Вама, српска власт пристаје на то?

Берић: Занимљиво питање. Одговорио бих вам питањем. Да ли се ви шалите или стварно мислите да гарнитура која је сада у врху државе, је стварно на власти у Србији или су само послушници?

   : Пошто нас већ питате, одавно је јасно да су само послушници. На крају, ако до посете дође и Тачи се појави у Београду, на његов рођендан, како га Србија мора дочекати? Шта би било праведно, и по чојству и јунаштву, ваљано учинити?

Берић: Да народ изађе на улице, ако он стварно дође, и да покупи којекакве мотке, мало их обогати у пољским WC-има и крене пут Скупштине да се коначно прекине са понижавањем жртава, Србије и њених становника.



Разговарао: Иван Максимовић

Припремиле: КМ Новине

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине