Вести:

петак, 17. април 2015.

Славко Никић: Не дозволити Змији да уђе у недра

петак, 17. април 2015. | КМ новине 0

Славко Никић, пензионисани пуковник МУП Србије, ветеран отаџбинског рата на КиМ, аутор неколико документованих књига (видети више кликом на ЗВАНИЧНИ САЈТ) говори за КМ новине поводом позива Хашиму Тачију Змији да дође у Београд.

Славко Никић (са подигнутом руком) на конференцији за штампу Удружења породица киднапованих и убијених на КиМ разоткрива директно учешће српске Владе и Тужиоца за ратне злочине, Бруна Векарића (десно) у велеиздаји Косова и Метохија и овдашњег српског народа. Фото: Срђан Крунић











. . .
Никић је једини приметио парадокс у Тачијевом "доласку у Србију".

- Могућност да Хашим Тачи дође у Србију је, пре свега, нешто што би могло да се зове немогућом мисијом, јер он је у Србији и када се налази у Приштини, у Призрену, у Пећи, у Ђаковици, Косовској Митровици, Гњилану или било ком другом месту Косова и Метохије. Дакле, поставља се питање да ли Тачи хоће да дође у неокупирани, односно слободни део Србије, односно у централну Србију.

Ако дође, а ја то видим једино као могућност да се Шиптари реше једног злочинца и да „врућ кромпир“ пребаце у руке Србима, шта би Шиптари, које одлично познајем, тиме урадили? Решили би се оног дела свога руководства које је, и они су свесни, окрвавило руке над српском нејачи на простору Косова и Метохије. Први и најкрвавији злочинац међу њима је Хашим Тачи.

Шта би постигли тиме? То да на њиховој територији избегну немире, али би омогућили неконтролисаној маси која би се, наводно, самоокупила, да протера преостале Србе са Косова и Метохије које до сада нису успели у знак одмазде због могућег хапшења Хашима Тачија. Зато овом проблему треба приступити мудро, а оно што никако не сме да се деси, то је да Хашим Тачи пређе границу Мердара и уђе у део Србије који није под окупацијом страних снага и шиптарске терористичке организације УЧК. Значи, Тачи не сме да уђе у централни део Србије, а ако уђе мора да буде лишен слободе. Њега српске власти морају да ухапсе, јер ако уђе и врати се, Србија као држава дефинитвно не постоји. Ако уђе и власти се одваже да га лише слободе због злодела којима је заслужио црвену потерницу, ту смо да будемо сви као један – да дамо подршку онима који су га лишили слободе, а ми српски ветерани да будемо спремни да бранимо Србе на целом Косову и Метохији. Јер зле намере Шиптара да пусте свога губавца, који им више не треба, а да у знак одмазде поново изврше злочин над српском нејачи, то не смемо да им дозволимо.

Поред свега, неопходно је рећи да неко жели немире на простору Србије, и то је такође један од разлога због којих је Хашим Тачи добио позив да дође у Београд - тврди Никић за наш портал.



За КМ Новине - Срђан Крунић


Припремиле: КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине