Вести:

Wednesday, April 22, 2015

ЕУ поручила да је ЗСО само - Удружење (грађана)

Wednesday, April 22, 2015 | КМ новине 0

Након завршеног састанка Александра Вучића са шиптарским сепаратистима са КиМ, ЕУ поручила да је ЗСО ''удружење''.

Вучић и Тачи у истој просторији.


Кабинет високе представнице ЕУ Федерике Могерини која посредује у дијалогу, саопштио је, не оцењујући квалитет састанка, да су "две стране размотриле напредак у спровођењу споразума постигнутих током дијалога, а посебно у спровођењу споразума о правосуђу и почетак примене решења о цивилној заштити" каже се у саопштењу Кабинета.

У саопштењу се даље наводи да две стране "размениле гледишта" о питањима енергетике, телефоније и, што је назанимљивије "Удружењу" које је српској јавности познато под именом "Заједница српских општина".


Лицемерно и бестидно понашање преставника ЕУ готово је прихваћено као нормално и узорно иако се њиме крши закон једне суверене државе, Србије у овом случају, штити и занемарује активност терористичке ОВК, чији се челници налазе на месту преговарача и за чије се злочине јавно тражи аболиција па чак и понижавајући приступ српске стране у односу према већ осуђеном зликовцу, тренутно такозваном "министру иностраних послова" Хашиму Тачију, што је јуче у Приштини заштражила заштитница мужеложника и особа са девијантним понашањем, Улрике Луначек.

Но, састанак у Бриселу иако не окарактерисан нити детаљно образложен (вероватно остављено за слободна тумачења страна зарад лакше унутрашње употребе и иза тога лакше прође и остварења глобалистичких циљева) протекао је на задовољство ЕУ и најављено је "даље имплементирање договора" од којих је српска страна учинила све, и то на своју штету а шиптарска ништа иако је договор такав да им и не може бити на штету.

Најбитније од свега јесте да је кабинет високе представнице ЕУ коначно назвао правим именом оно што српски политичари представљају као кровну институцију и спас за српски народ на Косову и Метохији.

Очигледно је да је и то празна прича и намештаљка која треба да примири и неутралише веће реакције и протесте грађана како би већ једном и тај посао, одвајања Косова и Метохије од остатка државе Србије, био приведен крају.

То нажалост неће тако лако ићи јер су сви договори, споразуми и документи склопљени под притиском ЕУ и у супротности са важећим Уставом републике Србије. Самим тим, дуготрајно потпуно неодрживи.




Припремиле: КМ Новине

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине