Вести:

петак, 8. август 2014.

И. Хасон: НАТО убио 5000 цивила на КиМ јер се осетио увређеним, а сад би да говори о моралу

петак, 8. август 2014. | КМ новине 0

Јеврејско министарство за расељеништво (дијaспору) при Израелској влади одржало је крајем јуна хитан састанак поводом растућег антијеврејског расположења у Европи чија се појава везује за њихову агресију у области Газе.

...

На реакције европског становништва са захтевом да се прекину напади у области Газе где се на улицама могу чути повици „Смрт Јеврејима“ и друге антисемитске пароле, Натан Гелбарт председавајући удружења „Уједињени јеврејски апел“ рекао је да је такво стање најсличније ономе из 1933. године у Немачкој.

Желећи да укаже европљанима да немају право да им се мешају у домаћу политику, члан КНЕСЕТ-а, Израел Хасон (на насловној фотографији), прецизирао је: "НАТО је бомбардовањем убио 5.000 цивила на Косову, само зато што је био увређен; 27.000 ирачких цивила убијено је током бомбардовања приликом америчке инвазије, јер они представљају опасност по САД; не постоји земља на свету која може да разговара са нама о моралу" рекао је Хасон страним амбасадорима.

Дански, шведски и холандски амбасадори у Израелу, као и званичници из амбасада Британије, Белгије, Италије, Мађарске, Аустрије и Немачке учествовали су на овом хитном састанку Кнесета за имиграцију, апсорпцију и Одбора за послове дијаспоре о стању јеврејских заједница у Европи.Стране Агенције,
Припремиле: КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.