Вести:

Monday, January 29, 2024

Данас и у Зубином Потоку постављене табле са натписом непризнате тзв. ''републике Косово''

Monday, January 29, 2024 | Уреднички колегијум 0

Данас и у Зубином Потоку постављене табле са натписом непризнате тзв. "републике Косово"

На згради Центра за социјални рад и на Ватрогасној станици у Зубином Потоку, постављене су табле са натписом илегалне творевине тзв. "република Косово".

На згради Центра за социјални рад и на Ватрогасној станици у Зубином Потоку, постављене су табле са натписом илегалне творевине тзв. "република Косово"

На згради Центра за социјални рад назначено је да се ради о одељењу за пензије при такозваном "Министарству финансија рада и трансфера" у оквиру система албанских сепаратиста.

Занимљиво је да се испод новопостављене табле налази графит са српском заставом, а испод и ћирилични натпис "Обавеза је сваког - отпор на сваком кораку. Бригада Север".


Пре неколико дана исто је учињено и у Лепосавићу и северном делу Косовске Митровице када су табле са натписом тзв. "република Косово" освануле на окупираним зградама српских институција.

Неоскрнављене су остале још згарде српских институција у Звечану. За разлику од притисака и упозорења такозване "Косовске полиције" да уклоне шаторе са протестантима исрпед зграде општине у Лепосавићу, у Звечану такав захтев није упућен.

Иначе је у Звечану и пружен најјачи отпор окупирању зграда општине од стране илегалних представника власти албанских сепаратиста. 
 
* * *


Због цензуре и блокирања свих медија и алтернативних погледа, пратите наш Телеграм канал


КМ новине су једини независни српски медиј са Косова и Метохије који се ослања искључиво на подршку својих читалаца због чега је наш даљи рад озбиљно угрожен 

Помозите нам да опстанемо и унапредимо извештавање 



 

Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram




Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2024 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине