Вести:

Wednesday, January 3, 2024

Највећи споменик на свету неком педофилу, подигнут у Приштини

Wednesday, January 3, 2024 | Уреднички колегијум 0


Највећи споменик на свету неком педофилу, подигнут у Приштини
Поводом најновијих открића дубоке умешаности Била Клинтона у ланац педофилије, реакције су жестоке и бројне

Поводом најновијих открића дубоке умешаности Била Клинтона у ланац педофилије, реакције су жестоке и бројне

Тако је независни новинар са Косова и Метохије, Иван Максимовић, приметио да се у светлу нових сазнања може рећи да се "највећи споменик на свету неком педофилу, налази у Приштини".

Да ли сте знали?
највећи споменик на свету неком педофилу, налази се у Приштини, главном граду окупиране српске покрајине Косово и Метохија.
Споменик је подигнут у знак албанске захвалности за монструозне злочине (Била Клинтона) над Србима, написао је Максимовић на некадашњем Твитеру, данас мрежи Х.


Према сазнањима која су доспела у јавност а у склопу судског процеса који се води против организованог ланца педофилије на приватном острву милијардера Џефрија Епстина, Бил Клинтон се помиње чак 50 пута.

Неки од медија, попут Бибисија на српском, већ су устали у одбрану Била Клинтона "објашњавајући" како то што је педесет пута посетио острво на коме се масовно обављала монструозна и сатанистичка експлоатација несрећне деце "нема доказа" за његову умешаност!

Повезаност породице Клинтон са педофилијом, или других чланова њихове странке попут Бајдена који је и усниман у једном таквом испаду, није никаква новина. Слични наводи и раније су доспевали у јавност али махом су то била "тек" сведочења која су редовно игнорисана.

Бранити ове људе поред овако чврстих доказа, представља монструозност највишег степена. управо ону каква одликује масовне и најтеже злочине извршене над Србијом током НАТО агресије коју је предводила Америка на челу са Билом Клинтоном.

 
* * *


Због цензуре и блокирања свих медија и алтернативних погледа, пратите наш Телеграм канал


КМ новине су једини независни српски медиј са Косова и Метохије који се ослања искључиво на подршку својих читалаца због чега је наш даљи рад озбиљно угрожен 

Помозите нам да опстанемо и унапредимо извештавање 



 

Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram




Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2024 ::    Хвала на интересовању


Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине