Вести:

Monday, August 21, 2023

Лозанка Радоичић: Полицајци, пред шиптарима сте поскидали униформе а за ''параду поноса'' као да идете у ослобађање Србије

Monday, August 21, 2023 | Уреднички колегијум 0

Лозанка Радоичић: Полицајци, пред шиптарима сте поскидали униформе а за ''параду поноса'' као да идете у ослобађање Србије Права трагедија једног народа није број страдалих у рату већ број оних који су заборавили те људе!

Права трагедија једног народа није број страдалих у рату већ број оних који су заборавили те људе!

А већи део Србије је заборавио страдале у свим ратовима где су Срби гинули за сваку стопу своје земље. За СРБИЈУ. Да није тако данас се не би у Србији говорило о "паради поноса" а државници неби обезбеђивали толико полиције која ће да их чува.

Полицајци, пред Шиптарима сте поскидали униформе а за "параду поноса" навлачите као да идете у ослобађање Србије. Заборавили сте своје саборце који су остали широм земље где се и данас налазе њихове кости. А и српски народ који са жаљењем гледа како дозвољавате да вређају Србију и српски народ.

Лозанка Радоичић са фотографијом свог сина Владимира погинулог на Кошарама



* насловна фотографија: тренутак када је тридесетак шиптарских теориста извршило напад из заседе на патролно возило ВЈ у реону карауле Кошаре 30. септембра 1998. године. У том нападу поред Владимира, сина Лозанке Радоичић, погинули су још војници граничари Миладин Гобељић, Илија Павловић, Мирослав Јоцић и Милош Павловић. Тешко су рањени вођа граничне патроле капетан Горан Лозница и војник Горан Симић, док је заставник Добросав Дражић успео да побегне терористима неповређен.

 
* * *


Због цензуре и блокирања свих медија и алтернативних погледа, пратите наш Телеграм канал


КМ новине су једини независни српски медиј са Косова и Метохије који се ослања искључиво на подршку својих читалаца због чега је наш даљи рад озбиљно угрожен 

Помозите нам да опстанемо и унапредимо извештавање 



 

Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2023 ::    Хвала на интересовању


Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине