Вести:

Saturday, May 27, 2023

Звечан: последња ноћ пре коначне окупације (ФОТО, ВИДЕО)

Saturday, May 27, 2023 | Уреднички колегијум 0

Звечан: последња ноћ пре коначне окупације (ФОТО, ВИДЕО) Након насиља које је изазвала такозвана "Косовска полиција", у Звечану је ноћ протекла још једна дуга и неизвесна ноћ.

Након насиља које је изазвала такозвана "Косовска полиција", у Звечану је ноћ протекла још једна дуга и неизвесна ноћ.

Нема никакве сумње у то да су насиље које се догодило у четири општине на северу Косова и Метохији, извели заједничким акцијама шиптарски сепаратисти и њихов највећи лобиста у Србији, Александар Вучић. Особа која ће остати упамћена као људска рђа и један од највећих издајника у историји људског рода.

Поподне си сутација већ поприлично смирила што се тиче насиља те је наоизглед све деловало мирно. Међутим велико узнемирењ изазивале су снаге такозване "Косовске полиције" са наоружане дугим цевима као и припадници "специјалних јединица" са својим борним колима који нису скривали отворену нетпељивост према Србима које су дошли да малтретирају.

Срби осећају да им је понајвише угрожена слобода и лични опстанак. У овом тренутку, а понајвише зато јер је на власти у Србији велеиздајник Александар Вучић, Срби не рачунају да ће се нешто поправити на боље али се надају његовом паду са власти као основном услову да се ствари врате у законски и легални поредак како би живот могао да се настави.

Такође, велики проблем прави  исепаратистичка "Српска листа" коју је баш са тим циљем и основао Александар Вучић, како би спровела и припремила инфраструктуру за сепаратистичку власт која је ових дана и запосела све српске институције јер је то и припремила "Српска листа".

Додатно, за оно мало Срба који су се отворено противили овој велеиздаји, Вучић је наметнуо Милана Радоичића и Звонка Веселиновића да голом силом и батинама "дисциплинују" свакога ко је против издаје Косова и Метохије а за узврат њима су дате одрешее руке да се баве криминалом од чегаи сами плаћају рекет Вучићу.

Са оваквим политичким везама које Вучић има са Шиптарима, уз неизоставне крвне везе које иду од његовог биолошког оца Фахрија Муслиуа, Вучић је постао цар балканског нарко-картела преко кичме косовскометохијских Срба.

Да би смо приказали бесмисленост велеиздаје и плена до кога је на тај начин Александар Вучић са својом криминалном братијом дошао, завршићемо речима Нелета Карајлића из песме Гиле Шампион: "И лав је цар, ал не живи дуже".



















































































У току данашњег дана, као што смо већ јавили, припадници такозване "Косовске полиције" истакли су заставу шиптарских сепаратиста на зграду Општине Звечан, чиме се може сматрати да је и север Косова и Метохије, 24 године након завршетка рата, окупиран а тиме је окупирана и читава терторија Косова и Метохије.

Погледајте видео који је забележио последњу ноћ пре тоталне окупације Косова и Метохије.





* * *

Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 

Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2023 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине