Вести:

субота, 27. мај 2023.

И на згради општине Звечан постављена застава шиптарских сепаратиста

субота, 27. мај 2023. | Уреднички колегијум 0

И на згради општине Звечан постављена застава шиптарских сепаратиста Заставу шиптарских сепаратиста поставили су припадници такозване "Косовске полиције".

Заставу шиптарских сепаратиста поставили су припадници такозване "Косовске полиције".

После Косовске Митровице, Лепосавића и Зубиног Потока, и на згради општине у Звечану постављена је застава шиптарских сепаратиста.

Након јучерашњег насиља које је изазвала такозвана "Косовска полиција" нападом на мирне грађане који су се окупили из страха за свој опстанак, преузета је зграда општине Звечан иначе у власништву Републике Србије у којој се функционисало по систему Србије као једине легитимне и легалне на овом простору.

Највећа несрећа државе Србије јесте њен актуелни председник Александар Вучић за кога сви верују да је организујући свој митинг на који је под присилом довео Срба са Косова и Метохије, у договору са шиптарским сепаратистима и америчким зликовцима, стварио прилику да слабљењем српских средина омогући насилничко преузимање зграда а тиме и свих надлежности над животима косовских Срба.

Врхунски кривац за актуелну сиуацију на Косову и Метохији јесте управо он, Александар Вучић и тако ће и бити запамћен, као најгори и највећи издајник у историји српског народа и државе али и један од највећих издајника за које је светска историја икада знала.




* * *

Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 

Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2023 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине