Вести:

Friday, February 4, 2022

Милан Радоичић побегао тзв. ''Kосовској полицији'' на прелазу Брњак

Friday, February 4, 2022 | Уреднички колегијум 0

Милан Радоичић побегао тзв. ''Kосовској полицији'' на прелазу Брњак

Шиптарски портал "Kallxo" преноси да је Милан Радоичић побегао такозваној "Kосовској полицији", након што је при уласку на Kосово и Метохију, на административном прелазу Брњак, установљено да се налази на потерници.

Милан Радоичић побегао тзв. ''Kосовској полицији'' на прелазу Брњак


Радоичића је по стандардној процедури дочекао полицијски службеник, а након што је отпочела провера докумената, установљено је да се ради о траженој особи, наводи Kаллxо.

Након тога он се својим аутомобилом одвезао и побегао у правцу централне Србије.

Још нису познате околности под којима су полицијски службеници дозволили да дође до оваквог развоја догађаја.

За Радоичићем је расписана потерница због убиства Оливера Ивановића. Исти је после извесног времена избрисан са листе за претрес одлуком тужиоца који је водио истрагу. Након неког времена Специјално тужилаштво га је поново ставило на листу тражених лица.

Ово је други пут да је Радоичић успео да побегне од косовске полиције, а пре две године напустио је стан неколико минута пре него што су Специјалне јединице покушале да га ухапсе.

Пре нешто више од месец дана припадници издајничке "Српске листе"која ради у корист шиптарских а на штету српских националних интереса, у Сккупштини Србије највише су говорили о потпредседнику те странке који се налази на црној листи Вашингтона Милану Радоичићу и његовој одбрани пред шиптарским "судовима".

Милан Радоичић побегао тзв. ''Kосовској полицији'' на прелазу Брњак
Игор Симић, Милан Радоичић и Горан Ракић, чланови издајничке "Српске листе" коју је са тим циљем 2013. године основао актуелни председник Србије, Александар Вучић.

Из издајничке "Српске листе" верују да је циљ да се он уклони из политичког живота Срба са Kосова и Метохије.

„…и да се трајно протера са Kосова и Метохије. Мислим да им је крајњи циљ напад на нашу државу и нашег председника Александра Вучића“, рекао је Вучина Јанковић, начелник Kосовскомитровачког округа иначе први са нелбанским именом и презименом (Црногорац) који је у име Срба оформирао шиптарску власт у Звечану која је данас доминантна а што медији прећуткују.

Милан Радоичић ни на који начин не учествује у политичком животу Срба на КиМ. Наиме, тако нешто и не постоји јер је оснивањем издајничке "Српске листе" Александар Вучић укинуо све политичке факторе Срба на КиМ и наметнуо један једини, свој, који једино што чини јесте да шиптарским сепаратистима даје легитимитет и пружа подршку у отимању Косова и Метохије.


Понижавајуће је али и крајње увредљиво да они који у потпуности занемарују српски народ на Косову и Метохији, а долазе из издајничке "Српске листе" која тај народ жестоко терорише, бивају проглашени "највреднијим Србима" а чак више није ни тајна да Милан Радоичић заправо води криминалну организацију која под контролом и у корист председника Вучића обавља послове који помажу њихово лично богаћење. Даније Вујичић се на то уопште и не обазире већ каже:

„Да се они који доле највише вреде и који могу највише гласова да скупе…и оно што Милан Радоичић може на једној кафи да скупи у Kосовској Митровици, Ђилас са пола Србије не може, на највећем могућем митингу“, казала је несрећна Вујичић, посланица Српске напредне странке у Скупштини Србије.

Ко би други штитио издајнике ако не они који су им потчињени и захваљујући једино и свом покварењаштву, томе увећавају лично богатство. Зато не треба да чуди њена изјава. Слично је говорио још један од издајника са Косова и Метохије.

„Они у Милану Радоичићу виде српско јединство. И као што смо имали прилике да видимо у претпоследњем нападу спрецијалаца на север Kосова и Метохије, што је председник Вучић и рекао, иза сваког дрвета су видели Милана Радоичића“, истиче Љубомир Марић, посланик Српске напредне странке у Скупштини Србије.

Најтужније од свега је што је Љубомир Марић дете из колоне Срба избеглих пред Хрватском злочиначком акцијом "Олуја", дочекан је, обезбеђени су му храна, стан, одећа па је ћак и факултет завршио без личног улагања, на терет државе, да би на крају заузео позицију издајнике те исте државе и истог народа који су му помогли кад је било најтеже.

Јасно је и тужно то што се највиши државни органи Србије овако понашају а тиме отворено показују да их српски народ ни његова судбина на Косову и Метохији ни мало не занима чиме отварају пут новом прогону и таласу злочина над Србима, без икакве заштите како није било јо од турског периода.


* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2022 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине