Вести:

понедељак, 23. јул 2018.

Рикошет у Бриселу открива детатље о убиству Оливера Ивановића!

понедељак, 23. јул 2018. | КМ новине 0

Продукција „Рикошет“ је објавила да ће на конференцији за медије у Бриселу објавити своја сазнања у вези са убиством Оливера Ивановића у Косовској Митровици.

 
Осим конференције за медије, показаће и видео специјал поводом овог догађаја који ће бити премијерно приказан у Бриселу, а потом и доступан свим заинтересованим гледаоцима у Србији.
Конференција за медије је најављена за 18. Септембар.
У саопштењу „Рикошета“ које је недавно објављено, а које преносимо, у целости, можемо видети шта ће све видео серијал садржати:
Шта су мотиви да се убије Оливер Ивановић?
Тог 16. јануара је кренуо на посао у своју странку. Оливер Ивановић је имао једну причу у борби за Косово у саставу Србије!(?)
Имао је и подршку грађана све док га хапшењем нису склонили.
Неки људи којима се то није свиђало, а нису сви са Косова, стрпали су га у притвор!
Три године је био у притвору и није посустао. У Митровици сви сагињу главу, плаше се мафије која влада, сумњају на многе да су убили Оливера. Тиме се нико не бави, на прави начин како би требало професионално! Ко кога чува у тој целој причи и ко кога уцењује?
Српска листа на челу са Вучићем је напала Оливера из свих медијских оружја, а било је ту и угрожавања сигурности, претњи, куповине Оливерових сарадника а могуће је и његових најближих!
Не треба заборавити да је Оливер почео да договара ширу коалицију лидера Срба са Косова!
Коме није одговарало да се у случају да победи на следећим изборима та опција Срба, више не зове у Брисел на преговоре само Вучић, него и ти Срби који живе на Косову?
Рикошет се овом причом бави на прави начин и дошли смо до много детаља.
Шта је био мотив за убиство Оливера?
Зашто госпођа Милена саопштава да се зна ко га је убио и после тога мук?
Да ли је био само мотив политички или има и неког другог „страственијег“ мотива?
Да ли је његово убиство повезано са убиством његовог кума Јанићијевића које је било исто 16. јануара 2014. год, након тога 27. јануара на Светог Саву Оливер је ухапшен!
Зашто су се медијски тајкуни Митровић и Вучићевић виђали са људима који представљају Српску листу? Зашто је било битно да се Оливер оцрни као издајник?
Ко је склањао доказни материјал од полицајаца КПС и како су ти људи сад враћени на посао, без истраге о томе што је нарушавано место злочина са њихове стране?
Ко је радио обдукцију и зашто се ћути о томе шта стоји у обдукционом налазу?
Колико се пута Милена видела са Вучићем док је био Оливер у притвору, а колико пута са Марком Ђурићем?
Зашто је Оливер имао свађе са њом?
Зашто Приштина крије, да је узела хард диск из Оливерове странке и зашто крије да су камере биле укључене, а да монитор само није радио?
Ко се са тим уцењује и зашто?
Да ли је истина да је Оливер убијен с’ леђа или је ипак видео свог убицу?
Зашто нису радиле камере које је Вулинов кум инсталирао у Митровици и ко је имао приступ тим серверима у Београду?
Ко је уствари Милан Радојичић, а ко Зоран Милојевић Зеља?
Зашто многи званичници беже од одговора на питања новинара Рикошета, посебно из Београда?
Зашто Београд није урадио обдукцију и зашто то породица није тражила или зашто није рађена специјална обдукција у некој другој држави?
На сва ова и још многа друга питања тим међународних новинара Ricochet special – who killed Oliver? ће дати одговоре у нашем серијалу и на конференцији за штампу у Бриселу!
Ricochet special – who killed Oliver?


http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: СИА   :: © 2014 - 2018 ::   Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.