Вести:

Saturday, April 28, 2018

Европска унија изузетно срећна уништавањем животног стандарда у Србији (ВИДЕО)

Saturday, April 28, 2018 | КМ новине

Представник финансијског сектора Европске уније изјавио је да је импресиониран напретком који је Србија постигла захваљујући средствима уније. Ово се може сматрати, у најмању руку, отвореном провокацијом.



Председник Европске инвестиционе банке Вернер Хојер истакао да је да је ЕИБ у земље Западног Балкана уложила око седам милијарди евра и навео да је више од половине тог новца инвестирано у Србију и додао да ЕИБ жели да помогне Србији да оствари свој циљ - чланство у ЕУ.

"Србија је постигла велики напредак у грађењу добрих односа са суседима, а посвећеност Владе дигитализацији и модернизацији, као и "напредак у медицинској области ме импресионирају", пренели су медији.

Однос са суседима, сасвим је јасно, предстваља помоћ шиптарским сепаратистима и терористима у изградњи још једне албанске државе али и, вероватно, понижавања и предусретљивост према босанским муслиманима и Хрватској одакле стижу само нови захтеви, оптужнице, претње и увреде. Александар Вучић, и Влада која га слепо прати, заиста су се последњих година у томе нарочито истицали!

Што се дигитализације и модернизације тиче оне се односе искључиво на строжију контролу грађана у шта спадају и основне слободе попут кретања, располагања својим новцем, становања и других права. Појачана су и унапређена једино средства принуде, контроле и одузимање личне имовине, а све чешће и деце, онима који у оваквом државаном уређењу нису у стању да себи обезбеде основне или пристојне услове за живот јер посла све мање има а такође и новца.

О унапређењу у здрватсвеној заштити такође није потребно трошити речи али снимак из Дома здравља "др Бошко Вребалов" у Зрењанину начињен истог дана када је и Хојер у Србији боравио и ово изјавио, ставља тачку на ту причу.

  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:  📽



Упитан колико ће ЕИБ још улагати у Србију, Хојер истиче да ако се ради о добрим пројектима та банка неће "повлачити линију коју не сме прећи", и најавио да ће сваке године улагати у Србију неколико стотина милиона евра.

Нема сумње да власт у Србији према свом народу и држави постпуа по налогу европских и америчких налогодаваца који на овај начин показују да им је намера уништење Србије, једноставно речено. Живот око нас производ је "улагања Европске уније у Србију", имајте то на уму када вас следећи пут буду питали да ли желите да се идрекнете дела своје државе у замену за приступање унији. Јер, очигледно да они са Србијом нису завршили а коначан исход зависиће и од нашег поверења и опхођења према Европској унији и њеној помоћи.


http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању
 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине