Вести:

Tuesday, March 27, 2018

др Јасмина Пеев: Шта је прави фокус - тенкови на голорук народ или понижење министра?

Tuesday, March 27, 2018 | КМ новине

Слушамо како су нашег министра ухапсили, тукли, понижавали... у сред земље Србије. И такозвана ''наша'' влада, ударила у тамбуре, да се оправдава испред нелегалнe шиптарскe ''власти'' да je попунили своје обавезе, око ''улаcка'' министра, то јест око формалитета.

Уплашена лица шиптарских сепаратиста говоре много тога, па и да су у страху могли да почине прави покољ.



















Пише: Др мед Јасмина Пеев



Ђурић је у центру све пажње, а АV обећава да ће сви бити похапшени, који су хапсили. Говор је јако личио на говор који смо чули после убиства Ивановића - ''сви ће бити похапшени''. И то би требао да буде дипломатски одговор Србије?

Не чусмо ни реч о суверенитету Србије над Косовом. О употреби гасних бомби против мирних цивила? О тенковима на Северу? Само јадакање Ђурића? Не чусмо ни министра за спољне послове - а то је његов послао. Рекоше, прешли су нас и Албанци и Брисел и Американци. 3адња порукa! Начусмо нешто о тајној посети ''нашег'' председника у Паризу, Bашингтону... управо пред овај напад. А и сам АV је рекао долазе болне одлуке.

Је ли то било то, што је АV прорекао, већ пре неколико месеци?

Изгледа да јесте. Видесмо тенкове против ненаорyжаног народа. Јесте било болно, нереално! Ти албански тенкови на северу Косова су проблем - против њих би један нормални председник требао да држи говоре. Против употребе силе над мирним срБским народом. Да дигне и небо и земљу! Да министар за стране послове пошаље напоље све стране амбасадоре, који су овоме допринели. Да се пониште сви потписи. ''Преговорима'' наивних, издајничких, неспособних или глупих ''дипломата''смо легализовали албанске криминалце, дали им кредибилитет - e, то се не опрашта. Да имa и мало поштења и здравог разума влада би се одмах сама повукла! Не би морали то да тражимо

  • Jep, ова влада не зна за Резолуцију 1244.
  • Не зна за појам суверенитета. 
  • За достојанствo. 
  • За крв наших предака.

A имамо ми легалну базу за праву дипломатску борбу.  Имамо и руско-азијско тржиште које нас чека раширених руку, а не тражи да жртвујемо суверенитет на његовим вратима.

Hарод се не предаје. Један младић је голорук "опалио" пред пушкама шиптраског насилника. Ошуматио га је. И сви смо ми такви -  сви би сада могли да их пообарамо.  И жене су се дигле. Доста је доста! Не дамо Косово! Оно је наше срце.

Влада да призна пораз и дâ оставку. Да се чисти. Не треба нам она да нам замагљује видик и трпа своје истучене министре пред очи, кад се непријатељски тенкови шетају по земљи Србији.

Хоћемо владу која ће позвати Шпанце у госте. Русе ставити на прво место. Кинезима отворити све путеве. Tражити одштету за НАТО агресију 1999. године. Hатерати Амере да почисте своје радиоактивно ђубре до задњег атома - па им показати врата и истерати их из слободарске земље Србије!


http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине   :: © 2014 - 2018 ::   Хвала на интересовању

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине