Вести:

среда, 9. август 2017.

Због хапшења на административној линији ухапсити државни врх Србије

среда, 9. август 2017. | КМ новине 0

Више грађана Србије и Русије ухапшено је на администативном прелазу чија је контрола, на страни окупиране српске покрајине, предата Шиптарима.

Њиховим потписима српска држава и српски народ изложени су новом, до скора незамисливом терору и страдању. Неопходно је ухапсити их и казнити по сваком законском пропису који су прекршили.

Годинама уназад државни врх третира јужну српску покрајину као непотребно парче земље које жели да преда сепаратистима и српским крвницима. Иза овога се крију једино грамзивост, безобзирност, криминал и велеиздаја а због чега је закон прописао прецизне и оштре казнене мере.

Корак по корак српска граница се брише са места на коме је ионако повучена након предаје одређених територија Албанији (Скадар, Драч итд...) и са Проклетија довучена до обронака Копаоника испод самог Панчићевог врха. То није пуко цратње линија већ оно директно утиче како на однос према страдању Срба који су своје животе било добровољно дали за ослобађање и потоњу одбрану Косова и Метохије, тако и српског народа данас у целини.

Међутим, понајвише страда управо обичан народ. На мети су сви они Срби који не желе да прихвате наказну шиптарску творевину и да се са таквом злочиначком измишљотином идентификују, али и њихови пријатељи који желе да им пруже помоћ да истрају у својој борби за очувањем овог дела територије и свог идентитета. Јуче су ухапшени Срби и њихови пријатељи Руси, сви медији су пренели ову вест као да се ради о највећим зликовцима а њихов једини "злочин" је тај што не желе да дају своју сагласност на погром и геноцид који је почињен над Србима протеклих деценија а у спрези шиптарских теориста са НАТО и Међународном заједницом као најјачи стубом у организацији и подршци терористима шром света, па и на Косову и Метохији.


Њему је српска власт предала судбину народа у руке које је баш њима окрвавио.

Овакав сценарио до почетка преговора у Бриселу није био чак ни замислив а камоли могућ. Срби попут звери бивају прогоњени и на територији своје државе хапшени само и искључиво због тога што су држављани Србије чији је део, Косово и Метохија, окупиран а они то не могу и не желе да прихвате.

Нису ни раније па се то није дешавало али српски државни врх који започео ове неуставне и криминалне преговоре омогућио је Шиптарима да заузму став као да се ради о њиховој територији и да се тако понашају у односу на народ когасу прогнали, поклали, попалили...

Због тога је неопходно да се освесте они чија је дужност да Устав бране. Да се освесте они чија је дужност управљање полицијом, војском и судством и да са пуним правом које проистиче из обавеза којих су се прихватали ступајући на дужност снага безбедности а у екстремном стању угрожености сопственог народа, ухапсе државни врх почевши од председника Вучића, преко Ивице Дачића и свих оних који су своју сагласност дали на отимање српске територије и угрожавање њеног становништва.


Такође, на списку тих злочинаца мора се наћи и не мали број оних који су новинарсу професију користили како би себи омогућили прибављање материјалних добара и веће количине новца а у ту сврху допринели издаји Србије и даље је активно подржавају.




Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине