Вести:

Thursday, September 15, 2016

Зоран Влашковић: Амерички злoчинац Весли Кларк опет на месту злочина!

Thursday, September 15, 2016 | КМ новине 0

Зоран Влашковић Амерички злoчинац Весли Кларк опет на месту злочина ! После убијања Срба и окупације КиМ пљачка!

Весли Кларк   


Пише: Зоран Влашковић


Сепаратистичка Приштина незаконито дала дозволу за рад компанији Веслија Кларка, америчког злочинца који је командовао НАТО авијиацији за време зликовачко терористичког бомбардовања Србије 1999. године, у вези са инвестицијом вредном више милиона долара у вези експлоатације и прераде српског угља на Косову и Метохији. Ова компанија је годинама чекала да добије одговор од квазиинституција у Приштини у вези са производњом - синтетичке нафте и неких других гасова – који се добијају из лигнита.Приштина је у августу ове године одобрила поменутој компанији да крене са производњом - синтетичке нафте и неких других гасова који се добијају из угља којег има у огромним количинама у близини косовских термоелетрана, на простору 80 х 20 километара, при садашњој експлоатацијији за наредних шест – седам векова. Амерички злочинац, пензионисани генерал Весли Кларк, 2012. поднео је захтев за добијање дозволе за коришћење угља на улазу у Метохију. Компанија злочинца Веслија Кларка је предвидела да ће дневно производити око 2 милиона литара нафте од српског угља, као и то да ће Приштини, наводно давати 30% одсто од годишњег профита.

Србија је искључена у сваком остварењу добити од сопственог богатства.
author-pic Аутор: Зоран Влашковић

Дугогодишњи је новинар листа "Јединство" који се до 1999. године штампао у Приштини. Вишеструки је добитник награде матичног листа за најбољег новинара године. Аутор је три књиге о Косову и Метохији.

Први је обишао караулу Кошаре после окупације КиМ од стране НАТО-а, први фотографисао немачке војнике окупаторских снага на бункерима из Другог светског рата које су такође Немци саградили на северу КиМ. Данас је сарадник многих гласила у Србији али и широм света где се издају листови на српском језику.

Рођен је и живи у Косовској Митровици.Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.