Вести:

Friday, September 16, 2016

Затворен главни градски мост на Ибру у Косовској Митровици (ФОТО)

Friday, September 16, 2016 | КМ новине 0

Затворен главни градски мост на Ибру у Косовској Митровици (ФОТО) Косовска Митровица - по први пут од 1999. главни мост на Ибру затворен и за пешаке!

Мост у Косовској Митровици


















Текст и фото: Зоран Влашковић



У подне 16. септембра, петак, због започете ревитализације, затворен je и за пешаке главни градски мост на Ибру у подељеној Косовској Митровици. За пешаке је истовремено отворен привремени пешачки прелаз (мост) у непосредној близини главног моста уз Ибар.

Ово је први пут од 1999. године да се мост затвара за пешаке на дужи рок, икао је до сада, због сукоба на мосту , неколико пута привремено затваран на одређено време.


ФОТО ГАЛЕРИЈА: 


Како се очекује ревитализација моста биће завршена до 20. јанура 2017. године.



author-pic Аутор: Зоран Влашковић

Дугогодишњи је новинар листа "Јединство" који се до 1999. године штампао у Приштини. Вишеструки је добитник награде матичног листа за најбољег новинара године. Аутор је три књиге о Косову и Метохији.

Први је обишао караулу Кошаре после окупације КиМ од стране НАТО-а, први фотографисао немачке војнике окупаторских снага на бункерима из Другог светског рата које су такође Немци саградили на северу КиМ. Данас је сарадник многих гласила у Србији али и широм света где се издају листови на српском језику.

Рођен је и живи у Косовској Митровици.



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине