Вести:

Friday, August 12, 2016

Избрисани из живота

Friday, August 12, 2016 | КМ новине 0

Избрисани из живота Човек мора да има разлог живљења, тврдио је италијански писац Алберто Моравија. Сваког дана видим људе који немају чему да се радују. Они су само присутни грађани у овом животу.


















Пише: Милован Бркић, "Таблоид"


Самоћа је најближи род смрти, кажу. Две трећине грађана Србије нема довољно новца да се прехрани! Мајке успављују гладну децу, или им килограм хлеба квасе водом да им се од глади не завежу црева. У аутобусима градског превоза половина грађана је на опрезу, излази на првој станици. Млади немају новца за карту, за излазак у град, да попију сок. Старији чекају на ред у домовима здравља да добију рецепт за лек, ако га у апотекама уопште има.

Можда онима, који ће прочитати ове редове нису позната осећања када мајке не могу да нахране своју децу, очева који су остали без посла и немају наду да ће га икада добити
, или несрећних жена које раде код страних послодаваца по десет сати дневно, без одмора, без одласка у тоалет, које носе улошке, да би што више зарадиле за животиње из Кореје,Турске и дугих башибозлучких земаља.

Са те-ве екрана сваког дана нам се кези шизофрени Александар Вучић, уверавајући нас, гладне, голе и босе, да га је срамота да каже колико нам добро иде. Колико нас, који то гледамо свакодневно добије стрес, поживчани.

Имамо ли разлог живљења? Искрено говорећи, немамо и неће га бити.





Злочинци из Беле куће, Пентагона и Стејт Департмента тероришу најмање три милијарде људи на планети.

Видели смо како разарују Ирак, Либију, Сирију, како стравичне слике убијања невиних људи лаконски правдају - као колатералну штету.

Џорџ Буш је напао Ирак, измишљеном причом о претњи Садама атомским и хемијским оружјем, а стварни разлог је што је његов потпредседник Дик Чејни хтео да отме нафтне изворе. Побили су неколико милиона људи, разрушили и опљачкали сва културна добра ове древне земље. Смрт, страх, несрећа уселила се у срца грађана Ирака.

Онда је госпођа Хилари ударила на Либију, стварајући Исламску државу, њене оружане формације, финансијски ситем. Без имало стида и срама, није се чак ни застидела што је убијен у Бенгазију амбасадор њене земље, боље рећи раскомадан је пред камерама. Само да она узме велике паре, којих има и не зна шта ће са њима.

Онда је црни Обама рат пренео у Сирију. Да разруши земљу вековне културе.

Сетимо се да су државни секретар Мадлен Олбрајт, председник Клинтон и комадант НАТО снага Весли Кларк, напали немилосрдно Србију. После је Олбрајтова покуповала српска предузећа на Косову, са генералом Кларком. Бил је добио улицу! Отели су Косово да би се управљачка елита обогатила. То није радио ни Атила, Бич божји.




Када је заметнуо рат у Украјини, потпредседник Сједињених Држава је довео свог сина за директора Централне банке Украјине. Еј, ове јеврејске ништарије заиста немају ничега људског.

Следеће недеље г. Бајден долази у Приштину, где ће отворити улицу названу по његовом, прошле године умрлом сину Бобу! А отимање Косова банда из Беле куће правдала је као акцију ''Милосрдни анђео''.

Доналд Трамп у кампањи позива Американце да се тргну, да дођу себи, да се врате хришћанском животу и његовим вредностима. Само у Десет Божјих заповести написан је вечни Устав односа међу људима, који неће бити написан ни у једном демократском уставу.

Да не постоје руске оружане снаге и Руска православна црква, олош из Беле куће поробио би планету, сви би грађани третирани као гоје.

И грађени САД-а враћају се себи. Ако Трамп победи, постојаће и шанса да свет изгледа другачије и боље.

А шта да радимо ми, чије животе је банда из Беле куће избрисала из списка људских живота?

Ако већ немамо шта да изгубимо, жртвујмо се. Смакнимо оне који нам се смеју у лице и тврде да их је срамота колико нам добро иде, захваљујући њиховој животињској пљачки и животињском служењу животињама - амбасадорима из Вашингтона.





Извор: Таблоид    :: © 2014 - 2016 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине