Вести:

Tuesday, May 3, 2016

Савићевић гласао за улазак тзв "Косова" у УЕФА

Tuesday, May 3, 2016 | КМ новине 0

Председник Фудбалског савеза Црне Горе Дејан Савићевић гласао је да шиптарски сепаратисти уђу под окриље УЕФА и постане пуноправни члан те организације на конкресу Европске фудбалске уније у Будимпешти!


Савићевић је, по завршетку гласања, за албанске медије изјавио да су поред Црне Горе и сви остали савези бивше државе гласале за предлог да се разматра о пријему Косова у УЕФА.  – Само је Србија од држава бивше Југославије против предлога да прихватања Косова у УЕФА – рекао је за албански „Телеграфи“ бивши ас Црвене звезде и Милана.





Савићевић је, по завршетку гласања, за албанске медије изјавио да су поред Црне Горе и сви остали савези бивше државе гласале за предлог да се разматра о пријему шиптарских сепаратиста са Косова и Метохија у УЕФА.

– Само је Србија од држава бивше Југославије против предлога да прихватања тзв., "Косова" у УЕФА – рекао је за албански „Телеграфи“ бивши ас Црвене звезде и Милана.

(Агенције)




Извор: Агенције    :: © 2014 - 2016 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине