Вести:

субота, 26. март 2016.

Зоран Влашковић: НАТО је зликовачко – фашистичко -терористичка организација!

субота, 26. март 2016. | КМ новине 0

НАТО је зликовачко  фашистичко  терористичка организација која терорише, окупира и сеје смрт свуда у свету у малим државама које настоје да буду независне, слободне, цивилизоване и са миром у земљи.


















Пише: Зоран Влашковић / КМ Новине


Још нигде није било случаја да је НАТО негде у свету донео мир и слободу? Где год су се појавили НАТО војници, бомбе и НАТО оружје долазила је проливена невина крв цивила тих земаља. Примера на претек: Југославија, Сирија, Ирак, Либија, Египат, Украјина....

У правом смислу НАТО је организована међудржавна терористичка организација предвођена Америком која настоји силом и оружјем да окупира свет! 



Зато НАТО бомбардовање СР Југославије никада се не сме заборавити. Убијање цивила, деце и рушење цивилних објеката мостова, болница, стамбених зграда... су довољни аргументи да се НАТО – у да права квалификација : зликовачко  фашистичко – терористичка међудржавна организација.

author-pic Аутор: Зоран Влашковић

Дугогодишњи је новинар листа "Јединство" који се до 1999. године штампао у Приштини. Вишеструки је добитник награде матичног листа за најбољег новинара године. Аутор је три књиге о Косову и Метохији.

Први је обишао караулу Кошаре после окупације КиМ од стране НАТО-а, први фотографисао немачке војнике окупаторских снага на бункерима из Другог светског рата које су такође Немци саградили на северу КиМ. Данас је сарадник многих гласила у Србији али и широм света где се издају листови на српском језику.

Рођен је и живи у Косовској Митровици.


Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Молимо за навођење извора

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине