Вести:

понедељак, 22. фебруар 2016.

Папски нунције учествовао у политичком спектаклу посвећеном годишњици Мајдана

понедељак, 22. фебруар 2016. | КМ новине 0

Папски нунције у Украјини је узео учешће у политичком спектаклу посвећеном другој годишњици Мајдана и одао пошту убијеним учесницима метежа против легитимне власти.

Папски нунције учествовао у политичком спектаклу посвећеном годишњици Мајдана
Са годишњице обележавања Мајданских крвавих немира на којима је неонецизам ушао на велика врата у Европу, као званични став једне државе. / Фото: http://kmc.in.ua





Убијени ни према папистичким ни према православним обичајима нису требали бити сахрањени на гробљу. Већина убијених учесника мајданског метежа су били провокативно убијени од стране евроамајданских вођа како би се лакше искомпромитовала, иако слаба, легитимна власт.

Папски нунције је нарочито похвалио ''идеализам'' несрећних будала које су погинуле ради богаћења Порошенка, Јацењука, Коломојског, и њихових западних газда, јавља информативна агенција Новорусије "Новорусинформ".


Погинули су за распад Украјине, русофобију и геј параде. А наш саборац познати снајпериста ''Ромашка" – црквењак Кијево-Печерске Лавре, Сергеј Журиков, је погинуо пре две године. Имао је једва 30 година, младу жену, сина, био је здрав и прав. Али, он је пошао да ратује против мајдановаца за свој идеал Свете Русије. Нунције наравно неће одати пошту њему. Ватикан је био један од главних организатора преврата и рата, језуити са невиним лицима су равнодушни према животу својих противника...

Без обзира што је папа Фрањо потписао да се неће бавити прозелитизмом и ширити унију, те ствари се настављају све јаче и јаче. Само сада ће бити и лакше папи да то ради.


  ФОТО ГАЛЕРИЈА: 

Обратио се и вођа украјинских унијата Свјатослав Шевчук. Он је осудио Московски патријархат и похвалио украјинске злотворе који убијају Русе у Донбасу.


 Превод: Марко Пејковић


Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Молимо за навођење извора

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине