Вести:

Wednesday, November 4, 2015

ЖРТВЕ НОЋИ ВЕШТИЦА: Пење се број мртвих са хеви метал концерта, варница запалила све!

Wednesday, November 4, 2015 | КМ новине 0

БУКУРЕШТ – Број погинулих у пожару и стампеду који су се у петак увече догодили у ноћном клубу у Букурешту порастао је на 32, а око 90 повређених је у критичном или тешком стању, саопштили су званичници.

ЖРТВЕ НОЋИ ВЕШТИЦА: Пење се број мртвих са хеви метал концерта, варница запалила све!

Једна 28-годишња жена, са опекотинама на преко 50 одсто површине тела, преминула је у уторак ујутро у болници Свети Пантелејмон, чиме се биланс настрадалих попео на 32, саопштио је управник те болнице Георге Попеску.

Пацијенткиња Андреа Киријак, била је једна од пет пацијената у критичном стању који су смештени у ту болницу, пренео је АП.

Око 130 људи и даље се налази у болници, од којих је око 90 у критичном или тешком стању, након пожара који је у петак увече избио у ноћном клубу Колектив у Букурешту током трајања хеви метал концерта.

Очевици кажу да је током концерта, на коме су коришћена пиротехничка средства, варница запалила декор од пене, у клубу смештеном у подруму зграде.




Реч је о једној од највећих несрећа у румунској престоници у последњих неколико деценија, навео је Ројтерс. 


Извор: Правда :: © 2014 - 2015 :: Молимо за навођење извора

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине