Вести:

Sunday, September 13, 2015

Насилно ''буђење'' хришћанства у Европи која Србима отима да би поклонила муслиманима (ВИДЕО)

Sunday, September 13, 2015 | КМ новине 4

Праву олују реакција изазвао је видео који је Британка Раби батлер поставила на свој Фејсбук профил а у коме је приказана њена свађа са старијим муслиманом.

'Насилно ''буђење'' хришћанства у Европи која Србима отима да би поклонила муслиманима (ВИДЕО)
Старијег муслимана узнемирило то што је жена подила стопала на седиште у јавном превозу.

Приметно је, након свих ових дешавања са мигрантима и порастом напада исламиста у свету, да и британски медији чешће користе термин "муслиман" него што су то раније чинили док су водили рачуна да буду "толерантни" и не означавају једни друге по њиховој припадности по било ком па и верском основу.

Муслиман, старији човек, из ове приче, пришао је Британки и почео да виче на њу зато што је подигла стопала на седиште јавног превоза и тако му "направила проблем" јер по његовим уверењима муслиман више не може да седне на то седиште. 


Вероватно га је забринуло то што ће неки други муслиман, не знајући за њен гест, сести можда баш на ту столицу. Он је почео да виче како жена треба да заврши у затвору и извадио је телефон бирајући број полиције како би дошла и ухапсила је. Још један или двоје људи се успротивило од којих је један рекао старијем и узнемиреном човеку да је "ово Британија" и да се смири јер то није ништа необично. Он је одговорио да зна где је јер је ту рођен и да се никога не боји те ће позвати полицију да дође и ухапси је. На све то жена је енергично одговорила да се она "моли са ципелама на ногама" а када је старији човек изашао из превоза она је додала "ово је хришћанска земља".

Такође, фотографију младе жене коју је објавио британски Дејли Мејл, а која је муслиману одговорила да се моли сваки дан са ципелама на ногама, има намерно провокативну ноту јер је на фотографији жена приказана тако да се не види да ли на ногама има ципеле или не али се види да готово нема сукњу на себи...

Раби се моли са ципелама на ногама јер је хришћанка... Провокативан избор фотографије редакције Дејли Мејла полунаге жене иначе је недоличан и за хришћане било где у свету па и у Британији али због чега свакако неће доћи полиција да реагује.

Приметно је насилно буђење хришћанства у оним земљама које су оружјем, силом и убијањем Србији отимале земље у ратовима деведесетих како би их углавном поклањале муслиманима. Сада се "моле са ципелама на ногама јер су хришћани", а-ха... 

Из компаније превозника потврдили су да није било никаквих жалби поводом овог случаја. Али да ситуација јесте за жаљење, јесте...





Извор: Дејли Мејл :: © 2014 - 2015 :: Молимо за навођење извора


4 comments:

  1. На крају снимка није рекла "ово је хришћанска земља", већ "ово није муслиманска земља".

    ReplyDelete
    Replies
    1. Разлог више да се запитамо зашто је тако написао Дејли Мејл!

      Delete
  2. Колико год се западна администрација трудила да овим пећинским људима дочара појам еманципације и напретка, на крају ће бити присиљена да их врати тамо одакле су дошли! У пећине-јер за боље и нису.

    ReplyDelete
  3. Ако, ако на крају ће појести бивше колонизаторе :)

    ReplyDelete

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине