Вести:

недеља, 13. септембар 2015.

Славко Никић поручио Шиптарима из Прешева: ''Срби неће мењати своје за своје'' (ВИДЕО / ФОТО)

недеља, 13. септембар 2015. | КМ новине 2

На данас одржаној великој смотри Козака амбасадорске станице у Србији, козачки атаман за Србију, пуковник МУП-а Славко Никић, у интервјуу за КМ Новине обратио се Шиптарима Прешевске долине.

Славко Никић поручио Шиптарима из Прешева: "Срби неће мењати своје за своје" (ВИДЕО / ФОТО)
Козачки атаман и пуковник МУП-а Србије, Славко Никић (десно), на смотри Козака у порти манастира Рукумија. / Фото: Стево Мрђен; КМ Новине


Наиме, представници шиптарских странака овог дела Србије одржали су седницу на којој су основали "Заједницу албанских општина" која би требало да буде пандан непостојећој "Заједници српских општина" на Косову и Метохији. И једна и друга биће подједнако штетне по Србе а у сржи ових идеја лежи сепаратистичка тежња.

Никић је кратко поручио да "оно што треба да знају они који су данас одржали илегални, сепаратистички скуп Прешево, Бујановац и Медвеђа, истог дана и ми овде, игром случаја, одржасмо овај скуп чисто да им покажемо да смо спремни. То што се они договарају, да праве животну варијанту Србима где нам нуде да мењамо наше за наше, то неће проћи" рекао је Никић за КМ Новине!

 ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:




 ФОТО ГАЛЕРИЈА:


Видео / Фото: Стево Мрђен
Опрема: КМ Новине


Извор: КМ Новине :: © 2014 - 2015 :: Молимо за навођење извора

2 коментара:

  1. Да је више оваквих људи међу Србима, мање би било онаквих међу Шиптарима!

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине