Вести:

Sunday, September 20, 2015

Литијом против мужеложника (ВИДЕО)

Sunday, September 20, 2015 | КМ новине 1

Иницијатива за здраву Србију одржала је скуп у Београду којим се захтева забрана шетње мужеложника на улицама српских градова.

Литијом против мужеложника (ВИДЕО)
Праволавна Литија јуче у Београду / Фото: Стево Мрђен / КМ Новине


Протест је започео на Тргу Републике да би окупљени остали на улицама Београда целу ноћ очекујући почетак "параде срама", како тај скуп зову, и јавно се противећи таквим друштвеним девијацијама.

Обраћајући се окупљенима монах Антоније (Давидовић) је рекао да се у животу "све своди на једно. Хоћете ли да изаберете оно Христово царство или ћете да изаберете оно сатанино, овоземаљско, кратковремено, идолопоклоничко... Није први пут у Србији победила војска Вука Бранковића, дешавало се то кроз историју". 

Као пример навео је бројне припаднике полицијских снага који су скуп одржавали под контролом и "обезбеђивали га" рекавши да они никако да се сете да постоје паре проклете, и паре благословене а које се стичу радећи или какво зло или нешто благословено.

Он је такође поручио окупљенима да не жели од њих да буду инстант Срби и да се пола сата деру на улици па да се разиђу већ да остану окупљени на својим улицама где ће хришћански народ у Србији показати да не може да се скрнави све што некоме падне на памет.



Видео: Стево Мрђен


Извор: КМ Новине :: © 2014 - 2015 :: Молимо за навођење извора

1 comment:

  1. Мени је драго да видим да има још нас православаца и да има још Монаха и Свештеника, који служе Богу, а не мамону.

    ReplyDelete

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине