Вести:

Saturday, September 12, 2015

Народ на, другој заредом, молитви без одбеглих свештеника у Грачаници

Saturday, September 12, 2015 | КМ новине 0

Стање је нимало умирујуће… неки радници сведоче да је у кампу примећена машина којом безбожници планирају да запуњавају Цркву шодером.



Непоколебиво верни народ је по својим могућностима и јутрос, иако је у безбожној држави радни дан, дошао у своју страдалну Грачаницу на народну молитву а како би се изборили да се надлежни одбегли свештеник Мирослав поново охрабри да служи Господу Свету Литургију Грачаничку. 

Сав народ се помолио „Изобразитељном Литургијом“ и Акатистом Архангелу Михаилу, а потом је у страху Божијем свако клекао на праг северних двери и целивао пањ чудотворне липе који је пре неколико векова заливен воском и сачуван до данашњих дана.

Деца су се, нескривено одушевљена Грачаницом, потом успела на место нашег новог стражарења - осматрачнице - где смо се сви братски поразговорили и послужили… У току дана је Грачаницу посетио један свештеник са породицом, као и неколицина верних који нису стигли доћи на јутарњу празничну молитву.

ФОТО ГАЛЕРИЈА:


Стање је нимало умирујуће… јер, иако неки радници безбожне фирме Инграпомни сведоче да фирми нико још не уплаћује паре за уништавање манастира, нажалост, ипак је у кампу бране Ровни примећена специјална машина којом безбожници планирају да запуњавају Цркву шодером и блатом- дакле, не одустаје се од сатанистичке конзервације манастира Грачанице. Стога, ако неко успе да види владику Милутина, (јер како чујемо из епископије одлази пре зоре, оставља списак задужења секретарима и особљу, а ови ми писано одговарају - јер заврше смену пре него што се владика врати)… Дакле, владици Милутину треба саопштити да његови пријатељи политичари, изгледа, неће поштовати усмено обећање које су му дали „да ће Цркву потопити без (скрнавног) „конзервирања“, већ ће покушати да шодером и блатом  сахране чудотворни манастир живог Светог Архангела Михаила. Да ли смо толико од Бога отпали да се и тог богоборства нагледамо и доживимо?!?


ИстиноЉубље свима Вама! 


Извор: Истинољубље    :: © 2014 - 2015 ::    Молимо за навођење извора

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине