Вести:

Wednesday, September 16, 2015

Хомосексуалност не али се љубав према Русији лечи! (ФОТО)

Wednesday, September 16, 2015 | КМ новине 0

Док се широм света кажњавају они који чак и погрдно говоре о хомосексуалности истовремено расту неофашистичке аспирације чак и код полудефинисаних група.

Хомосексуалност не али се љубав према Русији лечи! (ФОТО) #kmnovine #km_novine #vesti #Novorusija


Мржња, и то слепа, је свима заједничка. Оправдана је у очима јавности једино ако је - према Русији. Разлог није потребан, легитимно је и измислити га.

"Сепаратизам? Русофилија? Федерализам? Постоји излаз! Ми ћемо излечити вашу љубав према Русији" је текст билорда који се појавио у бившој Украјини у чијем је потпису Управа службе безбедности Херсонске области.

Билборд је осмишљен попут оних за одвикавање од алкохолизма или наркоманије а за "лечење" таквих "пацијената" наведени су адреса и број телефона на које се русофили могу јавити. Терапија је бесплатна, брза а "клиника" гарантује потпуну анонимност...

Клик за увећање

Како гледати на ово, фашизам, национална нетрпељивост, несхватљива мржња? Можда би аутори овог билборда пре требали да за себе потраже помоћ него што је нуде онима којима она не треба.



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2015 ::    Молимо за навођење извора

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине