Вести:

уторак, 4. август 2015.

Држава да забрани „Канабис марш„ заказан за 1. септембар

уторак, 4. август 2015. | КМ новине 9

СНП НАШИ обавештава јавност да се већ данима увелико преко Фејсбук страница и појединих портала најављује „Канабис марш„заказан за 1. септембар 2015. године.

kanabis, mars, #kmnovine, #kosovo, #vesti, Nasi, zabrana,

Организатор је такозвана „Иницијатива за легализацију марихуане„ , која покушава да обмане јавност да је њихов циљ „легализација марихуане у медицинске сврхе„, да би се касније у њиховом промо тексту видело да они заправо траже да свако може да узгаја марихуану и да је слободно користи.

Чак наводе да је „основно људско право ако не желе да користе алкохол и дроге, да користе канабис„. Што нам јасно говори да њихов циљ није брига за болесне, већ жеља да се канабис легализује као опијат.

1. СНП НАШИ најпре захтева да се специјалистички тим доктора медицине изјасни да ли је марихуана корисна за тешке болеснике и да ли је и када треба користити, и да уколико изнесу позитивно мишљење они поднесу захтев за дозволу за њено коришћење у медицинске сврхе.

2. Захтевамо да се скуп „Канабис марш„ законски забрани.

3. Захтевамо да све промотере легализације марихуане попут глумца Сергеја Трифуновића држава законски казни.


По кривичном закону Републике Србије канабис је дрога, и забрањено је вршити његово популарисање.

Информативна служба

СНП НАШИ


Извор: СНП НАШИ    :: © 2014 - 2015 ::    Молимо за навођење извора

9 коментара:

  1. Одговори
    1. Оно што је законом забрањено треба тако и да остане. Не треба легализовати дроге а зашто, објашњено је у овом тексту.

      Такође, молимо вас да пишете ћирилицом или не пишете уопште коментаре на нашем сајту.

      Избриши
  2. KM Novine i SNP NASI,vi ste bre gomila papana. Ja bih se radije ubio nego da bojkotujem neku odluku koja totalno izvan moje kontrole,i granica mojeg mozga i karaktera. Evoluirajte kao osobe i licnosti i ostavite ljude na miru. 420

    ОдговориИзбриши
  3. LEGALIZACIJAAAAAAAAAAAAAAA !

    ОдговориИзбриши
  4. Cu SNP NASI EEE !! hahahahahahahah

    ОдговориИзбриши
  5. Мера законитости, морала и достојанства народа ће бити поштовање закона. Ви га не поштујете али ми нећемо бристаи ваше коментаре јер поштујемо закон о слободи говора. Више вас је него мало који би сте заиста желели легализацију мархуане без обзира на то што њена употреба, на жалост, јесте распрострањена. Вашу зависност и непромишљеност ће само искористити неко ко жели контролу над целим друштвом и његово разбијање зарад лакше контроле и већег профита. Због свега што "превазилази границе вашег мозга" ви то никада нећете моћи да схватите већ ћете бити поносни што вас неко експлоатише. На нама је да и народ и вас бранимо од таквог пораза и ми ћемо то чинити.

    ОдговориИзбриши
  6. Zapravo ste vi ti koji pokusavate da manipulisete narodom , namecete svoju ideologiju ne pokusavajacu da razumete druge.

    ОдговориИзбриши
  7. Ми не намећемо, ми чувамо, одржавамо. не може се наметати оно што постоји вековима већ се намеће оно што је ново дошло. И немојте мислити да међу нама нема они који врло добро знају шта је марихуана, да се то никада у њиховој близини није нашло.

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине