Вести:

Saturday, July 11, 2015

Дешава се: Жене у црном пале свеће над одштампаним бројевима, Заветници кваре славље! (ФОТО)

Saturday, July 11, 2015 | КМ новине 21

У овом тренутку испред зграде Председништва у Београду, НВО Жене у црном, са платних спискова Западних агенција, пале свеће над одштампаним бројевима глумећи саосећање за страдања измишљених жртава у Сребреници.

#7000; Жене, у црном, Сребреница, Није, злочин, масакр, геноцид,
Разне НВО у свом ритуалном обележавању дигиталних бројева и измишљених жртава / Фото: Стево Мрђен / КМ Новине
Након вишемесчног, бесомучног маркетиншког најављивања акције #7000, којом се треба потврдити непостојећи ''геноцид'' у Сребреници а зарад сатанизације српске државе и прикривања стварних злочинаца од босанских муслимана до САД, НАТО и остали Западних моћника, вечерас је дошло до окупљања њихових цивилних најамника у Србији.

Док ово јављамо, НВО "Жене у црном" и заговорници лажирања историје и злочина, у окултној, демонској атмосфери, у центру града изводе перформанс којим су своју злурадост крунисали ритуалним паљењем свећа за мртве баш око поноћи. Задатак и лична статисфакција у станизацији Србије код присталица овог латентно злочиначког подухвата, готово да је испуњен.

Атмосфера је врло напета што само показује да такве намере не доносе ништа добро већ само отворено и агресивно провоцирају насиље и изазивају верску и националну мржњу. То и јесте циљ и намера овакве једне резолуције британске владе.

Фоторепортер КМ Новина је у једном тренутку умало приведен од стране српске полиције али се, за сада, све добро завршило.

Нејасно је зашто је српски режим дозволио овакву ситуацију? Зашто је уопште дозвољено одржавање скупа? По сему судећи може се само извући закључак да и српски режим помаже подизање тензија и омогућава ново крвопролиће на овом просотору у коме ће пре свих, као и увек до сада, гинути његов народ.

Може се приметити, код НВО, извесна радост због успеха да се изведе масовни чин који је вишеструко пропао.

Лево - окултни догађај Жена у црном, десно - Заветници /Фото: Стево Мрђен / КМ Новине

Прво због тога што од дуго најављиваних седам хиљада заиста јесте дошло онолико људи колико је и било цивилни жртава - њих око три стотине (300). Да подсетимо, западни новинари који су истрживали случај Сребреници доказали су да је догађај лажиран, политички исконструисан и да је погинулих заправо највише припадника паравојних муслиманских јединица које су се сукобиле са војском републике Српске док је цивила изузетно мали број и то не масакрираних већ који су страдали у легитимним војним акцијама тако што су се придружили у жељи да напусте град у коме се воде борбе и на том путу се кретали са паралимитарцима муслиманских снага те у ватреним окршајима нажалост страдали.

Број жртава се већ ево двадесет година преувеличава а ове године британска влада, најгеноциднија на тлу Европе али и остатка планете, желела је да Србију окарактерише као главног кривца - и геноцидну нацију те тражила да такве лекције уђу у уџбенике светске историје у школама. Русија је улагањем вета у УН-у то спречила.

Ипак, одређени број западних штићеника, плаћеника и паћеника те "накриво насађене" 'интелигенције' исфурстриране личним животним неуспесима, желело је да такву болесну идеју британске дипломатије прошири на Србију и тобож "призна" геноцид. За све њих, попут новинара Машића и разних НВО које директно Запад финансира, верује се да су у томе видели могућност и карту за "бољим животом" и остварење личних циљева.

Управо због несупеха да прикупе и десети део присталица од измишљеног броја, они су се одлучили да дођу по мраку и окултним понашањем (паљењем свећа за мртве баш око поноћи) умилостиве надређене власти и учине да изгледа да их је много више.






Њихово, слободно можемо рећи славље, покварили су Заветници који су за свој скуп резервисали простор на коме су активисти #7000 желели да пузе пред својим менторима не би ли унизили Србију. Иако су их спречили у намери може се рећи да су их Заветници спасили стида и срамоте и сачували им образ и достојанство. Заиста људски и прави потез Срба верних својој традицији и идеологији својих предака. Надамо се да ће им #7000 бити једном захвални на овоме.

Такође, испред Скупштине Србије налазе се панои Удружења породица убијених и киднапованих Срба са Косова и Метохије, њих преко 2000 за које ни до данас нема правде, истине ни саосећања. Ваљда зато што те жртве нису измишљене па се не може њима ни манипулисати? А и Срби су, будимо отворени. 


Извор: КМ Новине    ::   © 2015   ::    Молимо за навођење извора

21 comments:

  1. Ни реч о томе да је био и Шешељ са радикалима да се супротставе тој багри...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Наш репортер га није видео. На више пута постављено питање "има ли још неког од Срба осим Заветника" одговарао је да нема. Нема разлога за не веровати му, можда је био под притиском или из ко зна ког разлога али није видео Шешеља то је сасвим сигурно.

      Delete
    2. "Не, само Заветници су били на пар м од њих. Шешељ се договорио да буде са друге стране парка, они нису могли ни да се чују камоли виде." Ето, то је све што наш репортер зна о шешељевом присуству.

      Delete
  2. нема супротстављања само говоранције

    ReplyDelete
  3. Били су и радикали ту само што њих нису пустили да приђу тамо колико и заветнике,али Миљан Дамјановић један од водећих људи у СРС је успео да се пробије до плаћеница у црном и да им погаси један део свећа...али о томе ни речи овде...добар неки репортер...

    ReplyDelete
    Replies
    1. репортер није добар, репортер је одличан. На видео записима се види све и када и ко је био где. У једном тренутку Шешељ каже (на снимку који је СРС објавила) "да л' се виде негде"... "ајмо онда тамо"... и нико им не брани да приђу. Све време се Шешељ шали са полицијом и то му је најоштрија борба. Није ни чудо што га није видео јер је он био крај оних који пале свеће а не на периферији града. радикали су се показали како и колико раде. То што се наводно Миљан пробио је било тек пошто су сви отишли одатле и више готово никога није било. Будите и ви искрени.

      Delete
    2. Браво,браво...не могу да верујем да чак и ви радите за вУЧКа.....

      Delete
    3. Па да, кад се нема аргумената онда је супротна страна издајничка, плаћеничка, острашћена... Ми смо изнели аргументе и чињенице, не можемо да јуримо никога градом да би приказали да је био ту. Ако се стиче утисак да неко ради за Вучића онда је то сасвим супротно, ово што су радикали урадили баш иде на руку режиму.

      Delete
    4. Дај прекини са тим аргументима,ја лепо кажем шта се све издешавало то вече а овде ништа не пише и говориш о неким чињеницама,чињеница је да су се радикали највише супротставили том скупу !
      А свако ко је против др. Шешеља нема два грама мозга,а ко говори против њега или је добио паре за то од вУЧКа или је тежак ретард,срамота ко води страницу у чијем имену пише "КМ"....тужно....

      Delete
    5. Да си на другим сајтовима ово би ти било немогуће, да овако отворено критикујеш рад тог медија, да ти прикажу коментаре па још да ти посвете времена да би ти одговорили и да све унапред испитају како би видели шта је тачно а шта не.

      Тачно је да је највише људи било са Шешељем али да су се супротставили - НИСУ. Ни они немају такав видео нити га било ко има. Ми смо приложили видео запис и фотографије и просто не можемо да причамо о нечему што нисмо видели нити чули. Новинар је све време био тамо али није видео никакве ни упаде ни нападе ни препаде од стране било кога па ни радикала.

      Такође смо урадили интервју са Миљаном Дамјановићем који је занемео када смо му рекли да нико није прилазио све док су "паљеници" били присутни. Дакле, он је у интервјуу за КМ Новине - занемео! Аонда је почео да нас напада, да говори како му се спава, како нема времена, како смо острашћени и како наш новинар "не говори истину" Чак и да неко посумња (јер што би сумњао у Б92, РТС, Блиц, па чак и Курир!...) кад може лепо да сумња у нас и да клевеће од мржње и муке јер не дамо подршку онима који измишљају, видео запис не лаже. Такође ћемо додатно објавити и остатк видео записа све до тренутка док комунална служба није почела да чисти простор јер су сви отишли.

      Delete
  4. Што би сумњао у "Б92,РТС,Блиц,па чак и Курир",не зна се ко је гори од којих...не могу да верујем...ај да живите на Мадагаскару па и да разумем да не схватате шта се дешава у Србији,а баш те телевизије и новине су под највећом медијском блокадом и највише утичу у медијској манипулацији од стране вУЧКа !!!
    Нису никад ни позвали у свој студио Шешеља,јел се запитате можда зашто нису,да није можда зато што нема он шта да каже....не будите смешни...
    Ма наравно патриоте лажу док издајице говоре истину !!!
    Ево снимак https://www.youtube.com/watch?v=-BhqyqQFJJQ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Постоји нешто што се зове сарказам и иронија. Оно о тим медијима је била иронија.

      Да, о том снимку је било речи. Види се да се сам шешљ није мрднуо с места а једино је Миљан касније у кадру као нешто га привели. Он је и занемео кад смо му рекли да никога није било у тренутку његово "упада" то јест да су сви отишли. Од свих ових људи нико се није покренуо а шешељ све време збија шалу са полицајцима не добацивши чак ни реч овима који пале свеће камоли да је нешто још урадио осим што је стајао тамо. Погледај ти тај снимак. Добро га погледај. Ми да пишемо о нечему што се није десило немамо намеру.

      Delete
    2. Не разумем како вас није срамота да тако пишете о Шешељу па нема он 30 година па да се бије ту са полицијом,а радикали који су били ту уз њега и да им је рекао да нападну не би могли ни да приђу курвама у црном јер је било брдо полиције...
      Миљан се пробио неким споредним путем кроз полицију и погасио им пар свећа,али наравно то нико није снимио јер ипак су то радикали урадили а не неко други !
      Стоп медијској блокади !!!
      Надам се да вам вУЧКо добро плаћа за ово што радите.....

      Delete
    3. Остало смо објаснили, то што желите да будете слепи крај очију то је ваш избор. Надам се само да нећете бити у прилици, да Србија неће толико да падне, па да причате о томе како за коју годину неко други добро плаћа, како вас је изневерио као Николић и Вучић, како није било већих издајника и слично а да нећете моћи да се сетите како то нисте могли да видите кад је било очигледно. А како плаћа вУЧКо знате и сами кога је најбоље да питате.

      Delete
    4. Ја не видим ништа ? Управо супротно !
      Све као нисте за вУЧКа а уствари га браните колико год можете.
      Ко је могао да предвиди да ће да толико издају _! А и реално реци још неког ко је толико издао,па та два дебила су пре неколико година говорила нешто тотално супротно а гле их данас,такве издајници се врло ретко рађају !
      Сутра мало би они имали овлику подршку народа да су рекли пред изборе истину,говорили сарађиваћемо равномерно са Русијом и са ЕУ кад оно шипак само мртва еу а и нису Руси луди да нам дају паре а да ми будемо са издајницима,и плус одма рокнули плате и пензије,сигурно би гласали за њега да је рекао истину....
      Толико сужено гледате да је то невероватно,пратите само медије као што су Б92,РТС,Блиц,Курир....жалосно...све их вУЧКо контролише,а то зна свако ко има и мало мозга или је добро плаћен да говори супротно !

      Delete
    5. Ти си потпуно заслепљен и обманут, потпуно! Ја сам знао шта ће од њих бити јер сам био на неким њиховим страначим предизборним митинзима и све је врло бзо постало јасно, све! А народ није желео да верује. Не знам шта си с еухватио за те медије које помињеш. Потпуно си испразан и ово дописивање са тобом је чисто губљење времена. Погледај код нас кога преносимо и праимо, не лупетај тако напамет. И твоја мржња је паралиуча, она није отрежњење које те треба покренути на боље већ заслепљеност и немоћ

      Нико од нас више неће губити времена са тобом.

      Delete
    6. Можемо се сложити у вези само једног а то је да је овај разговор губљење времена.
      СРС је тотално реконструисана од како се Шешељ вратио из хага,и уопште ниси упућен у рад странке !
      Да нема медијске блокаде избори би већ били,а овако ће бити у децембру ове године ако издржимо до тад....
      вУЧКо је добар само у једној ствари а то је медијска манипулација.
      А ти само настави да гледаш сужено и да узимаш паре од тог изрода...
      СРС до победе !!!

      Delete
    7. Уложимо толико труда да једном посетиоцу предочимо све оно до чега се стигло и шта се сазнало а он се тако простачки "захвали" да преседне сва љубазност и труд око њега. заиста је најбоље игнорисати беспосличари и безнадежне случајеве од самог почетка. Срећан ти пут, али ти нико други неће бити крив када на "циљ" и стигнеш.

      Delete
    8. Са издајницима и вУЧКовим ботовима никад љубазно !
      Живела Велика Србија !!!

      Delete
    9. Слепило се понекад и лечи. Тешко је само што те понекад силом излече а штета је кад опет упаднеш у сепило. Хвала што си нам показао да ниси био вредан пажње, и то је лекција за нас.

      Слободно настави да лајкује своје коментаре, сујета може да убије ако се не храни довољно.

      Delete
    10. Заааанимљиво ^_^
      Били стее вреднии а садд изненађењеее,сендвич са печеницом ииии не заборавимо ту је и сок да се малоо залије а паре се подразумевају.

      Delete

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине