Вести:

Sunday, May 31, 2015

Шиптарски нападачи ослобођени!

Sunday, May 31, 2015 | КМ новине 0

Како ноћас сазнају КМ Новине из незваничних полицијских извора, наоружани и агресивни нападачи ухапшени у центру северног дела Косовске Митровице, пуштени из притвора после 24 сата.

За напад - ослобађајућа пресуда
Тројица ухапшених Шиптарских младића, од петоро њих који су у среду напали групу српских дечака уз употребу ватреног оружја и наставили да провоцирају пролазнике у граду, јуришајући на њих пиштољем и исуканим ножевима, пуштена су из притвора.

Више "косовских" полицајаца, тачније сви који су били у том тренутку на дужности одбили су да реагују на претњу по општу опасност, нарушавање реда и мира али и угрожавања живота.

Једног од њих је на током хапшења препознао младић коме је нападач пре месец дана нанео тешке телесне повреде у пределу груди, опасне по живот, од којих се срећом успешно опоравио.

Сви они су пуштени на слободу, укључујући и окривљеног за убиство у покушају, и одређен им је кућни притвор у трајању од месец дана!

Након гомиле изјава и саопштења о "успешно изведеној" полицијској акцији о овме ни једна информација није изнесена у јавност. То говори да су сви надлежни у том случају свесни оваквог поступка и осећања које би изазвало то сазнање.

Иако изазива огорчење оваква одлука ни мало није необична. Нећете наћи, у дугој историји бруталних злочина готово ни једног осуђеног Шиптара иако се за највећи број злодела починиоци знају.

Ово је само још један доказ да је акција провоцирања немира изведена организовано, са подршком у највишим организационим структурама шиптарске заједнице. Циљ је, на основу вишегодишњег искуства које Срби имају на Косову и Метохији, изазивање немира и масовне побуне са сврхом понављања злочина и разарања из марта 2004. године до стварања јединствене етничке средине састављене искључиво од Шиптара и оних који су спремни да се одмах асимилују у њихову заједницу.


Припремио: Горан Петровић КМ Новине

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине