Вести:

Tuesday, May 5, 2015

Милица Ђурђевић: Народ не жели у НАТО, Срби су са КиМ наш мотив и снага (ВИДЕО)

Tuesday, May 5, 2015 | КМ новине 0

Преко 80% грађана Србије децидно се изјаснило против уласка у НАТО, прикупљено преко 100 хиљада потписа изјавила за КМ Новине Милица Ђурђевић, портпарол Српског сабора Заветници.

Милица Ђурђевић, портпарол Српског сабора Заветници

Она је потврдила да је у акцији коју су "Заветници" спровели у 42 града Србије прикупљено више од 100.000 потписа против уласка Србије у НАТО пакт. Тим поводом, а у оквиру кампање коју спроводе под називом "Србија никада у НАТО", данас је у великој сали Дома синдиката одржана истоимена конференција на којој су ови подаци обелодањени.

"Посебно нам је драго што смо данас имали прилику да угостимо г. Вацлава Дворжака који је проговорио о терору над Србима у нашој јужној покрајини" рекла је Милица за КМ Новине. Она је додала да је драгоцено и то што су на конференцији учествовали гости из Сирије који су говорили о томе како је НАТО уништио и њихову држава јер је била секуларна, самостална. Они су такође говорили и о помоћи коју су НАТО и Америка пружали вехабијама и терористима "по истом прнципу по коме је то чињено и а Косову и Метохији".

Она се такође захвалила и Србима са Косова и Метохије "на свакодневној подршци" коју им пружају.

"Желимо да им кажемо да су они наш мотив и да нам дају вољу и снагу да истрајемо. У највећој мери, све ово што радимо, радимо управо због њих" рекла је Ђурђевићева. Она је говорила и о пробемима које су Срби имали у покушају да поставе плакате за ову кампању и позвала власт у Србији да прекине са погубном политиком придруживања Европској унији и НАТО пакту.



Она је уверена да ће снага која се окупила око "Заветника" на следећим изборима имати своје представнике у Парламенту где ће се активно борити за сав српски народ где год се он налазио.

Стево Мрђен


 Припремиле: КМ Новине

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине