Вести:

среда, 6. мај 2015.

ОЕБС и платформа о Косову и Метохији могу да спасу отете Србе

среда, 6. мај 2015. | КМ новине 0

Отворено писмо председнику Р. Србије Томиславу Николићу и министру спољњих послова и председавајућем ОЕБС-а Ивици Дачићу и упозорење о њиховим активности према Косову и Метохији.


#Косово #терористи #жртве #км новине
Али и домаћа власт има свој удео... Фото: Срђан Крунић


Удружење породица киднапованих и убијених на Косову и Метохији моли председника државе и председавајућег ОЕБС-а да преко својих институција помогну да се ослободе отети Срби.

Платформа о Космету мора да садржи кључни захтев према Европи, ОЕБС-у и Америци, који би натерао вође терористичке УЋК да ослободе отете Србе.


Удружење поседује видео касете, које су доказ да су у логорима Луковац, Лапушник, Малишево, Гложане налаз еотети Срби, а логоре држе и командују Хашим Тачи и Фатмир Љимај. Памтимо извештај Вилијема Вокера о масакру албанских "цивила" у Рачку у Дреници на основу кога је у име ОЕБС-а тражио бомбардовање Србије. Успео је да преко монтираног случаја Рачак, НАТО без објаве рата и без дозволе СБ УН бомбардује нашу државу и убије на стотине и стотине недужних цивила.


Зато породице жртава, од г. Дачића који руководи организацијом ОЕБС-а, захтевају да затражи од Европе и Америке да нареде хитно ослобађање отетих Срба, Рома и осталих и врате их својим породицама.

Породице жртава не заборављају и не могу да опросте политичку одлуку о ослобађању 2.108 албанских терориста и злочинаца и тиме спречили размену "сви за све", јер су отети Срби киднаповани и држани у логорима због те размене.На жалост између људских живота и новца,тадашњи државници су се обогатили ослобађајући албанске злочинце и терористе.


Председниче Николићу и председавајући ОЕБС-а Дачићу, одлука ОЕБС-а и Платформа о Космету вама на савест и душу!




Управни одбор Удружења породица киднапованих и убијених
на Косову и Метохији


У Београду
05.05.2015.год.



Припремиле: КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине