Вести:

Thursday, April 16, 2015

Забранити невладину организацију која доводи терористу у Београд

Thursday, April 16, 2015 | КМ новине 0

"Заветници" су издали саопштење којим траже забрану организације која жели у Београд да доведе терористу са Косова и Метохије.


Српски сабор Заветници захтева хитну забрану противуставне невладине организације “Омладински одбор за образовање”, која је најавила присуство тзв. заменика премијера тзв. државе Косово, Хашима Тачија, на конференцији у Београду, посвећеној интрегацији Западног Балкана у Европску унију.

Подсећамо да је Хашим Тачи, звани Змија, осуђен 1997. године због терористичког деловања и злочина над српским народом на Косову и Метохији, а потерница коју је МУП за њим расписао и даље је на снази.

Посебно истичемо да су главни финансијери Омладинског одбора за образовање, који је најавио посету Тачија за 24. април, Амбасаде САД и Велике Британије, Министарство омладине и спорта, Тужилаштво за ратне злочине, Канцеларија за европске интеграције, Агенција за борбу против корупције и други државни фондови.

Српски сабор Заветници осуђује финансирање из државног буџета организација које подривају уставни поредак Републике Србије и вређају достојанство свих њених грађана.

Ми захтевамо да се деловање поменуте организације прогласи неуставним, а њен даљи рад забрани.

Поражавајућа је чињеница да се представнику нелегалне сецесионистичке власти пружа гостопримство, чиме се на крајње перфидан начин крши државни Устав, урушава територијални интегритет српске државе и пружа легитимитет правно непостојећој државности Косова!

Београд није место за окупљање терориста и злочинаца, а грађани Србије нису дужни да финансирају невладине организације чији је једини смисао постојања урушавање српских националних и државних интереса.



Српски сабор Заветници 


Иначе, организација која себе назива "Омладински одбор за образовање" је организација цивилног друштва са седиштем у Београду и представља, како за себе кажу, одговор групе грађана на стање у коме се налази систем формалног образовања.

"Будући да тај систем у великој мери доприноси ауторитарности друштва и да онемогућава развој критичког мишљења, ова организација настоји да омладинцима у Србији пружи адекватно неформално образовање, као и да се бави дугорочном анализом формалног. Циљ Омладинског одбора за образовање је да младе људе опреми знањем и вештинама неопходним за заузимање активне позиције у односу према друштвеној стварности" кажу они о себи.

Омладински одбор за образовање чине млади професионалци из области политикологије, психологије, културе и медија. Свих оних области које по стратегији дугорочних планова немачке политике имају за циљ промену свести у Срба и успостављање своје власти на овом простору односно - неоколонизацију. Такве активности по српском Уставу су строго кажњиве и запрећене су дугогодишње затворске казне за то.

Ако смемо да приметимо, мало приглупо звучи њихово последње, кратко саопштење поводом инцидента са терористима са КиМ. 

"Не можемо да потврдимо нити да демантујемо наводе медија. На конф. је позвано 4 министра СП (спољних послова) међу 20 других говорника" кажу они.

Зашто не могу да потврде нити демантују нешто што су сами организовали а састављени су све од самих "младих професионалаца" како рекоше. Истовремено, они су помало кукавички потврдили наводе медија као тачне јер истичу да је позвано "4 министра СП".

Ова организација се и раније бавила питањима Косова и Метохије али врло ретко, успутно и необавезно. Ипак, у више својих пројеката сарађују са Шиптарима са Косова и Метохије поштујући пре наметнуте стране идеје и решења него Устав државе у којој живе.




Припремиле: КМ Новине

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине