Вести:

Tuesday, March 31, 2015

Црвена звезда ће у мају промовисати тзв ''републику Косово'' у Грачаници

Tuesday, March 31, 2015 | КМ новине 0

Фудбалски првак Србије Црвена звезда објавио је да је прихватио позив да почетком маја у Грачаници одигра хуманитарну утакмицу против истоименог клуба из овог села.



Утакмица ће бити одиграна на спортском комплексу у Грачаници, а у оквиру акције "Играјмо за бебе на Косову".

Целокупан приход намењен је породилишту КБЦ-Приштина-Грачаница, које ради у отежаним условима и где због недостатка санитетског материјала има јако мало порођаја (???). Нејасно је да ли се ради о обмани управе клуба од стране сеоских власти из Грачанице јер се у овом породилишту рађало више беба него у било која три града центрлне Србије заједно, изузев Београда. Криза и недостатак санитетског материјала почињу са успостављањем Бриселског споразума за шта је директно одговорна српска Влада из Београда.

Након доласка у Грачаницу предвиђен је обилазак манастира Грачаница, као и ручак код узурпатора епархије Рашко призренске, екуменисте Теодосија (ВИДЕТИ ОВДЕ), објављено је на сајту црвено-белих. Ово пре свега представља признање безакоња и црквеног пуча почињеног у Епархији рашко - призренској који је касније као једини циљ имао успостављање тзв "косовског друштва" односно детаљније уређење шиптарске сепаратистичке творевине.
У време док су Срби стрепели на барикадама одржавале су се чајанке за пријатеље.


Од административног прелаза до Грачанице аутобус ће обезбеђивати припадници Косовске полиције и Еулекса.

Такозвани "Градоначелник" села Грачаница Владета Костић, именован на то место по законима сепаратистичке и лажне "државе" Косово, као и заменик ратног злочинца и такозваног "премијера Косова" Хашима Тачија, Бранимир Стојановић гарантују безбедност свим гостима и због тога ће снаге које обезбеђују аутобус бити појачане.


О Бранимиру Стојановићу и узурпатору Теодосију прочитајте НА ОВОЈ СТРАНИ.


Монаси манастира високи дечани у шиптарској општини добављају лична документа шиптарске творевине.


Хуманитарна утакмица између фудбалера Грачанице и Црвене звезде заказана је за 4. мај од 16 сати. 



Припремиле: КМ Новине

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине