Вести:

Monday, December 1, 2014

Почасни грађанин Северне Митровице - као краљ животиња (ФОТО)

Monday, December 1, 2014 | КМ новине 0

 Пошто је усхићење у мери транса обузело житеље неонастале општине "Северна Митровица", вероватно се многи питају шта ради прва почасна звезда тог дела града. Ма, шта звезда - петокрака, господин друг - Александар Јулин.
...
Фантомски грађанин непостојећег града Северне Митровице, некадашњи министар непостојећег министарства за Косово и Метохију, а актуелни министар за рад и незапошљавање у коме су нерадници најбоље плаћени а радници немају ни за порез, вечити социјалиста и неуморни шеф смене у актуелној велеиздаји Косова и Метохије - господин Александар Вулин лично, није од оних људи којима за бриге обичног човека пуца кућа...

Ваљда зато што човек не живи у поплављеним, клизним нити кризним подручјима. Његово подручје је оно у коме држава клизи а за то се њему слива у џеп. Изгледа да је ипак и ту мало преплавило па је решио да себи да одушка у још једном брчкању Хајатовог СПА центра у Београду. И тако, ево има већ нека година за редом како је овде он готово свакодневни гост.

Мислите да за тим нема потребе и да је расипање државних пара? Размислите још једном. Вулин као социјалиста свој новац и нема већ друштвени, тј., државни. Чије би друго онда могао да просипа?

Александар Вулин у СПА центру београдског хотела Хајат, данас.

Осим тога, у овом случају, треба знати још нешто. Брисел јесте уређен град али тамо спавати на поду Европског парламента значи накупити такво ђубре на себи да вас не може опрати ни вода ни киселина. Можда једино покајање али покајање се налази у пустињи, не у базену.

Можда ће већ сутра, као на овој фотографији, Вулин читати и овај текст. Једино то и може, да чита јер како би могао чути народ неких 15 спратова ниже? не иде, шта ће, приморан је... није он крив баш за све, мада се труди.


Припремиле: КМ Новине

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине