Вести:

Friday, October 24, 2014

Државни врх Србије упозорен поводом заседања ''Трилатералне комисије'' у Београду

Friday, October 24, 2014 | КМ новине 0

Трилатерална група ће састанак одржати од 31.10-02.11. у београдском хотелу„CROWN PLAZA”.

...


  • Покрет за Србију ноћас упутио подсећање целом државном врху Србије да је управо наша земља, уз Русију која је главна мета, била и до данас остала, једна од главних жртава и мета политике иза које стоји ТК
  • Покрет за Србију је обавестио Николића, Вучића и остале да је „Трилатерална комисија”, на свом Годишњем састанку одржаном у Вашингтону 13-15. марта 1999. године, саслушала и одобрила извештај свог члана, генералног секретара НАТО Хавијера Солане, о припреми агресије на СРЈ, односно Србију.
  • Покрет је обавестио врх Србије и да је предвиђено да модератор прве сесије-панела београдског заседања, под насловом „Државе-кандидати са Западног Балкана на путу приступања ЕУ”, буде члан „Трилатерале” шведски министар Карл Билт, који је недавно изјавио да је „православље највећи непријатељ Запада, чак већи од исламског фундаментализма”.
  • Организатори упутили писмо са позивом за учешће на београдском заседању и „Председнику Републике Косово” Атифети Јахјага. У писму нема ни наводника, ни тзв. „звездице” уз Јахјагину титулу.
 
ОБАВЕШТАВАМО вас да полутајна организација „Трилатерална комисија”, која окупља значајне службенике западне финансијске олигархије и западних тајних служби, планира да одржи састанак своје Европске групе 31. 10-02. 11. у хотелу „Crown Plaza” у Београду.


Сам формални састанак је планиран за суботу 1. новембра, али је најављено да одржавање почиње 31. 10, како би се подвукло да ће учесници у Београду прославити „празник” „Halloween”, односно „Ноћ вештица”, уз одговарајуће сатанске ритуале.

„Трилатералну комисију” је 1973. основао и до данас јој је почасни председник Дејвид Рокфелер, а њен организациони творац и први дугогодишњи оперативни руководилац је био Збигњев Бжежински.

Организација, чији је прокламовани циљ био тесно повезивање водећих пословних кругова САД, Западне Европе и Јапана (отуда и назив „Трилатерала”, а и данашња структура, у којој фигуришу Европска, Северноамеричка и Азијско-пацифичка група), убрзо је постала једна од основних полуга за остваривање спољне политике САД, по агенди финансијске олигархије, у покушају успостављања светске диктатуре.

Подсећамо вас да је Србија, уз Русију која је главна мета, била и до данас остала, једна од главних жртава и мета ове политике.

Обавештавамо вас да је „Трилатерална комисија”, на свом Годишњем састанку одржаном у Вашингтону 13-15. марта 1999. године, саслушала и одобрила извештај свог члана, генералног секретара НАТО Хавијера Солане, о припреми агресије на СРЈ, односно Србију.

Обавештавамо вас да је предвиђено да модератор прве сесије-панела београдског заседања, под насловом „Државе-кандидати са Западног Балкана на путу приступања ЕУ”, буде члан „Трилатерале” шведски министар Карл Билт, који је недавно изјавио да је „православље највећи непријатељ Запада, чак већи од исламског фундаментализма”.

Обавештавамо вас да се председник „Европске групе” „Трилатерале” Жан-Клод Трише и председник „Српске групе” „Трилатерале” Јован Ковачић у јавним обраћањима и службеној преписци позивају да наступају заједно са Председником Владе Србије Александром Вучићем, за кога тврде да ће отворити београдско заседање и бити домаћин свечане вечере за његове учеснике. У том, заједничком својству, са премијером Вучићем, они су упутили писмо са позивом за учешће на београдском заседању и „Председнику Републике Косово” Атифети Јахјага. У писму нема ни наводника, ни тзв. „звездице” уз Јахјагину титулу.

Обавештавамо вас да се међу око три стотине актуелних чланова „Трилатералне комисије”, осим већ поменутих, налазе и Медлин Олбрајт, Хенри Кисинџер, Џон Дојч, Џон Негропонте, Лоренс Самерс, Пол Вокер (САД), Дејвид Милибанд, Лорд Манделсон (Велика Британија), Волфганг Ишингер (Немачка), Марио Монти (Италија), Карел Шварценберг (Чешка), Петар Стојанов (Бугарска), али и Колинда Грабар Китаровић, Маријан Ханжековић и Фрањо Луковић (Хрватска), те Марко Вољч (Словенија). Уз већ поменутог Јована Ковачића, нови чланови „Трилатерале” из Србије су Тахир Хасановић и Дејан Новаковић.

Обавештавамо вас такође да „Трилатерална комисија” није организација држава, већ да званично има само појединачне чланове, који су сви стручни службеници западне финансијске олигархије и тајних служби, а већина припада и масонерији и другим тајним организацијама.

У складу са тим, очигледно је да тзв. „чланство Србије” у „Трилатерали”, не представља чин који би се могао ускладити са Уставом и законима Србије, већ тајно преузимање обавеза у име државе, чији је садржај и извршење тешко легално контролисати.

Упућујемо вам чињенице садржане у овом обавештењу полазећи од наше људске, грађанске, уставне и законске одговорности.

(обраћање Покрета за Србију државном врху Републике Србије)

Упућено (електронском поштом):

Председнику Републике Србије

Српској Православној Цркви

Уставном суду Републике Србије

Председнику Народне скупштине Републике Србије

Председнику Владе Републике Србије

Министарству унутрашњих послова

Министарству одбране

Министарству спољних послова

Министарству правде

Републичком јавном тужилаштву

Посланичким групама у Народној скупштини Републике Србије

Политичким странкама, покретима и удружењима (ДСС, СРС, „Двери”, Свесрпски народни фронт, „Заветници”, „Србски образ”, „Наши”)

Удружењима ратних ветерана и ратних војних инвалида

Српској академији наука и уметности

Средствима јавног информисањаPost a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.