Вести:

Monday, September 29, 2014

Пуповац увредио Србе на Косову и Метохији у корист тзв ''републике Косово''

Monday, September 29, 2014 | КМ новине 0

Милорад Пуповац, представник Срба из Хрватске и човек кога само новац занима, данас је посетио Косово и Метохију и тај сусрет искористио за личну и промоцију нарко шиптарске "државе" на територији Србије а на рачун убијених и протераних Срба.
...

"Рече безумник у срцу своме: Нема Бога.
Распадоше се и згадише се у поступцима (својим);
нема га који чини добро, нема га ни једнога".
Како агенција Бета преноси Пуповац се у Косовом Пољу састао са једним од Тачијевих службеника, такође српског имена Далибором Јевтићем.

Пуповац обавља функцију "Председника српског народног већа у Хрватској" и то је искористио да кукавички изрази свој став како је Србима боље да постану део "државе" настале на њиховим жртвама, страдању и прогону а чији је пут "отворен" НАТО агресијом која и данас траје и све то са циљем да "Срби допринесу стабилности на Косову и зближавању Приштине и Београда"!

Дакле они који су убијани и протерани из својих домова зарад стварања такозваног "независног Косова" сада треба да допринесу уласком у те "институције" и тако докажу да су сви злочини над Србима потпуно легитимни. За Пуповца, видимо, јесу.

Господ с неба погледа на синове људске,
да види има ли који разуман, или који тражи Бога.
Сви застранише, уједно неваљали посташе;
нема га који чини добро, нема га ни једнога.

Ова недолична и срамна изјава Милорада Пуповца, коју Бета преноси, може се сматрати једино као израз безумног подаништва и помрачених умова издајника у српским редовима. Он несумњиво за ово добија шаку сребрника (о чему више можете прочитати кликом на ВЕЗУ ДО СТРАНЕ)  али заборавља да је његов "родоначелник" Јуда баш таквим поступком самог себе осудио.

(Гроб је отворен грло њихово, језицима својим лагаху,
отров аспидин је на уснама њиховим, којих су уста пуна клетве и горчине;
брзе су ноге њихове да пролију крв,
пустош и беда на путевима њиховим,
а пут мира не познаше.
Нема страха Божијег пред очима њиховим).
Тешко је замислити да неко може да дође из средине и прошавши поред Јасеновца, Јадовна, Братунца... дође на земљу светих косовских мученика и једноставно изговори тако нешто. Чак и да не узима духовну димензију у свој шаблон "размишљања" Пуповац би морао да зна да је Косово Поље до 1999. године било највеће српско насеље на Косову и Метохији да би Шиптари спаљивањем, убијањем, застрашивањем и прогоном, уз помоћ црногорских фашистичких струја које и данас опстају, протерало и последњег Србина из тог места.

У Косовом Пољу је 1980-тих започела и борба Срба за опстанак на које је кидисала шиптарска полиција али су захваљујући политици која је ипак у тим годинама спроведена - опстали. Данас тамо више нема Срба већ само интелектуално-духовних наказа и душевно помрачених слугу којима је српско име једини "квалитет" којим се могу исказати и направити нешто од себе.

Неће ли познати сви који чине безакоње,
који једу народ мој као јеђење хлеба, (а) Господа не призваше.
Тамо се устрашише страха, где страха не беше;
јер је Господ у роду праведних.
Савет сиромаха посрамисте,
јер Господ је нада његова.

Ово је доказ да ће на Косову и Метохији тек доћи време зла и да страдање Срба није престало и глас страдалника се неће ни чути. Али захваљујући медијској подршци коју власт има њихова се срамота помно бележи иако у сврху дневне политке она ће остати трајни запис сваке изговорене лажи и бљутавости издајника међу Србима.

Нека не желе да виде Зид плача који су у Београду поставиле породице убијених и киднапованих полицајаца, војника и цивила али зар мисле да они не гледају њих? На хиљаде је Срба и у боју на Косову али и у вековима после страдало за сваки делић српске земље. Пред њих ће стати и сваком понаособ морати да одговре за сваку издајничку помисао и недело и да по својим заслугама и приме што им следује.


Ко ће дати са Сиона спасење Израиљево?
Када поврати Господ робље народа Свога,
Обрадоваће се Јаков и узвеселиће се Израиљ.

Нека све оно добро што такви попут Пуповца, Јевтића и осталих са спискова Запада и ЕУ желе српском народу, Господ у изобиљу подарио прво њима и њиховим домовима, па ако претекне нека га и нама.

Са Википедие: Милорад Пуповац хрватски је филолог, лингвиста и политичар. Политички је представник српске националне мањине у Хрватској. Професор је лингвистике на Филозофском Универзитета у Загребу. Посланик је у Хрватском сабору и председник Српског народног вијећа. На једној конференцији одржаној у Хагу у јесен 1991. јавно је подржао одвајање Хрватске од СФРЈ.



Припремиле: КМ Новине

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине