Вести:

Tuesday, September 30, 2014

Поново киднапују мртве - отет српски „Зид плача“ у Београду!

Tuesday, September 30, 2014 | КМ новине 0

"Нама су поново отели наше мртве" рекао Сима Спасић за КМ Новине.
...

Платно са преко 2500 фотографија убијених и киднапованих Срба и других неалбанских жртава на КиМ од руке терористичке УЋК и агресорског НАТО пакта, које је било изложено преко пута зграде Владе Србије, у Немањиној улици у Београду, отето је данас у сред бела дана и однето на непознато место.

Из Удружења породица киднапованих и убијених полицајаца, војника и цивила на Косову и Метохији, са великим болом и утучени, износе неверицу о овом догађају као уопште могућем.

Уместо правде и истине о својим најмилијим породице жртава после 16 године поново су претрпеле бол, понижење, и напад кроз отимање сада и фотографија својих најмилијих.
Поново отети
"Они не и знају колики су грех починили. То су жртве невине пред Богом, оне ни за живота никоме зло нису нанеле" каже за КМ Новине председник овог Удружења Симо Спасић.

У току дана неко је уклонио платно које је фотографијама подсећало на страдање Срба, Рома, Горанаца, Албанаца и Турака од руке шиптарских сепаратиста и трговаца људским органима. 


Када су од обезбеђења Владе Србије, које се налази испред зграде, покушали да сазнају ко је то урадио и јесу ли видели када се десило, рекли су им да су дошли комунални полицајци и однели "Зид плача". Међутим, у Комуналној полицији тврде да они немају ништа с тим и да они нису то учинили!

Законског основа није било јер је удружење добило дозволу за тај скуп и боравак на том месту од МУП-а Србије и уредно испоштовало процедуру и уплатило све таксе. Спасић верује да је то могло највише да смета представницима Европске уније, Данске, Холандије и другима који су у име "борбе за људска права" овај Зид доживели као своју срамоту. По његовим речима највише им је сметало што је на њему писало да су злочини УЋК и НАТО пакта остали некажњени а да Хаг игнорише страдање Срба и ослобађа злочинце.

Спасић пред зидом плача.

Маска о једностраној, српској кривици за сва зла протеклих година, коју подржавају и српске власти чинећи све уступке у складу са вољом Евроунијата, разбијена је у парампарчад инсталирањем овог зида фотографија српских жртава.

Њихова се даља судбина након киднаповања крије а за злочине над њима нико не одговара са циљем заштите убица и терориста и њиховг представљања као дипломата и "државника". Све то догађа се, контролише и координира из Брисела и Вашингтона те су њихови представници, учесници скверне параде мужеложника, погледе жртава вероватно доживели као забијање клинаца под нокте. Ова дубока узнемиреност "уклоњена је једино" на начин на који се и дискриминација српских жртава и народа годинама врши. Подмукло, без приче о томе и без икаквог трага.

"Ми ћемо наставити са нашом борбом, поново ћемо поставити такав Зид и даље тражити да се казне злочинци и расветле њихове судбине. Ми не знамо шта би смо друго и како радили а не можемо да ћутимо јер превише боли" каже Спасић.

Он се пита и зашто испред српске Владе у Београду такав зид не може да стоји а испред тзв. парламента у Приштини такав шиптарски већ годинама никоме није пало на памет ни да помери. Овако нешто је само још један у низу доказа да Србијом управљају ментори са Запада. То није могло проћи без знања и сагласности представника српско-европских власти у Београду који пристајањем и нечињењем и сами учествују у дискриминацији породица српских жртава и самих страдалих одобравајући тако злочине над њима.


Припремиле: КМ Новине

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине