Вести:

среда, 1. октобар 2014.

Фина фамилија Вучићевих: Син туче голмане, брат се супротставља полицији, он се тајно разводи

среда, 1. октобар 2014. | КМ новине 0

Криминализација полиције и грађана у породичне сврхе Вучића је на делу.
...
Син Александра Вучића, Данило, почетком маја учествовао је у тучи, али је премијер то демантовао. Пре који дан, брат Александра Вучића, Андреј, добио је батине од Жандармерије јер није слушао њехова наређења. Сам Александра Вучић се разводи и поново жени, цензуришући медије на сваком кораку.

Анализирајмо проблематичну породицу Вучић.

Све туче Вучићевог сина


Вучићев син, Данило, тек што је напунио 16 година, већ има позамашан досије у полицији.

Наиме, средином априла 2012. године, медији јављају да је син тадашњег заменика председника СНС-а, Александра Вучића, Данило Вучић, претучен након утакмице између Црвене звезде и Партизана.

Данило је тада имао свега 14 година и био је сам са друштвом на фудбалској утакмици. Писање медија је потврдио сам Вучић.

„Претукли су ми сина. Не желим сад да коментаришем, јер је случај пријављен полицији“, рекао је Вучић за “Курир”.

Вучић је о инциденту обавестио полицију, која је у просторијама СНС узела изјаву од Данила у присуству његовог оца Александра.

Почетком маја 2014. године, сада већ син председника Владе, “наводно” је учествовао у тучи у којој је пребијен голман Владимира Стојковића.

“Наводна” туча између премијеровог сина и голмана Стојковића одиграла се на сплаву “Ривер”. Још увек није познато шта је шеснаестогодишњи син Александра Вучића радио на сплаву.

Незванично, један од полицијских начелника је у суботу 10. маја, у раним јутарњим сатима, обавестио Александра Вучића да је на том сплаву дошло до инцидента у којем је учествовао његов малолетни син.

Медији су писали да се његов син Данило жестоко посвађао с голманом Стојковићем и да је физички насрнуо на њега. Такође је речено да је један од очевидаца био полицајац и да је о инциденту направљена службена белешка.

Медији су тада писали да је Вучић већ био написао оставку коју је хтео да прочита на ТВ ПИНК. Међутим, након што се одшокирао, Вучић је ипак одлучио да сам истражи читав случај.

Под презумпцијом да све то ради “полицијска мафија како би да га смени”, како је писао “Информер”, Вучићеви пријатељи су набавили снимке сигурносних камера са сплава “Ривер” и утврдили да Данило уопште није учествовао у тој тучи.

Чак је и полицајац, који је “наводно” био сведок догађаја, изручен Александру Вучићу где му је у приватном разговору признао да никада није видео Данила како се физички обрачунава са голманом.

Вучић је поднео кривичне пријаве против особа које су покушале лажно да оптуже његовог шеснаестогодишњег сина.

„У току је истрага и чека се званичан резултат. Међутим, оно што је интересантно је да је човек који је писао ту прву службену белешку отишао на годишњи одмор на море. Сад се чека да се он врати како му не би била угрожена радна права”, рекао је Вучић, а преноси “Блиц”.

Он је објаснио да се на снимку види као његов син није био ни на 50 метара од Стојковића и његовог телохранитеља, ниједног секунда се не виде, излазе у различитим моментима са сат времена разлике, да Стојковића и полицајца који га чува удара знатно старији и снажнији човек који и не личи на Вучићевог сина.

Према недавној изјави министра унутрашњих послова, Небојше Стефановића, овај случај још увек није решен и полиција ради на његовом расветљавању. Баш чудно.

Дакле, са 14 је учествовао у тучи са навијачима, а са 16 година опет “наводно” учествовао у тучи са голманом.

Међутим, није сва кривица на њему. Диван су му пример отац и стриц.


Брат ми је ишао на недељни ручак, а они га претукли

Изгледа да су проблеми Вучића са полицијом генетски.

У недељу, 28. септембра, брат Александра Вучића, Андреј, у пратњу војног обезбеђења и брата Синише Малог, кренуо је до својих родитеља, вероватно на недељни ручак, у тренутку када је центар града био под тешком опсадом полиције.

Тада су телевизијске камере снимиле како Жандармерија “брутално пребија” Андреја Вучића и његове телохранитеље из војног обезбеђења.

Према писању медија, Жандармерија је желела да их легитимише, али су он и његовог војно обезбеђења то одбили.

Према речима његовог брата, премијера, Андреј Вучић је у руци држао личне исправе, али су Жандарми и поред тога наставили да га “брутално пребијају”.

Александар Вучић је на конференцији за новинаре рекао да су његовог брата почели да туку док је држао личну карту у руци.

„Имамо снимак на коме се види да су дали легитимације, али о томе више нећу да говорим. Наравно да сам објективан, а жао ми је што се многи радују нечијој несрећи, а да то неко ничим није заслужио“, рекао је Вучић на конференцији за новинаре.

Примећујете ли сличност? Како би оправдао и сина и брата, Александра Вучић увек поседује некакве алтернативне снимке сигурносних камера који ослобађају његову породицу од било какве одговорности.

Вучић на истој конференцији у Влади Србије, говорницу коју често користи у приватне сврхе, покушао патетиком да криминализује полицију и грађане који са њим не деље исто мишљење.

Наиме, он је рекао да мржњу према њему “не треба ширити на његову породицу”.

„Али ја о томе више нећу рећи ни реч. Претпостављам да ћете са одушевљењем да поздравите и чињеницу да су још неки полицајци рекли да је требало да их убију и то јавно саопштили, али ћете рећи да сам за то крив ја или мој брат пошто је некада за неког Почучу који је тражио да неко буде пребијен био тражен затвор, а ови треба ваљда да добију награду“, рекао је Вучић.

Премијер је додао да је пребијање почело док је његов брат Андреј држао личну карту у руци.

„Ишао је код оца и мајке, у Крунску улицу која је на 50 метара одатле“, додао је Вучић.

Баш му је у том тренутку пало на памет да са својим војном обезбеђењем прошета до својих родитеља у тренутку када је цео град био под тешком полицијском опсадом. Вероватно је ишао на недељни породични ручак.

Премијер је додао да неће да доказује ништа, поготову “када му неко убија брата”.

„Жао ми је што не можете да верујете, не уклапа се у клише. Требало је неки други да буду пребијени па да се тражи седница Савета безбедности Уједињених нација или нешто друго како је то мој брат написао у писму. Али десило се нажалост опет мојој породици и можда је тако и боље него да се деси неком дугом“, навео је Вучић.

“Убијање брата” и “тражење седнице Савета безбедности Уједињених нација” нећемо коментарисати.

Премијер је рекао да људи који су били у обезбеђењу његовог брата били одговорни, и нису узвратили “иако су били наоружани“.

Поставља се питање: “Зашто би војно обезбеђење уопште и помишљало да потегне оружје на Жандармерију у циљу заштите једног ‘нико и ништа’ од пендрека?”

Он је још додао и да су они били свесни и одговорни и да, иако су трпели језиве батине, ни на који начин нису узвратили Жандрамерији.

Опет, зашто би иако помишљао да потеже оружје на Жандармерију када су сви они прекорачили своје надлежности јер су Жандарми били надлежни за тај део града?

„Још једанпут извините што се тај Андреј презивао Вучић“, закључио је Вучић.

Шта сад? Да ли то значи да би сви ми требало да плачемо? Не, то се неће догодити.

Иако се на снимку који су објавили медји чује, јасно и гласно, како им Жандармерија НАРЕЂУЈЕ да се спусте на под, питање је зашто су се сви они оглушили на њихове НАРЕДБЕ?

Полицијско-медијски досије породице Вучић

Док његови чланови најуже породице оплемењују полицијске досијее, сам премијер оплемењује свој медијски досије.

Тако премијер Вучић иза себе има досије под називом “Шта је све цензурисао Александра Вучић”, односно, шта је све мистериозно нестало од како је Вучић преузео функцију премијера.

1. Чињеницу да се Александар Вучић развео па поново оженио, НИКО од званичних медија није пренео;

2. Мистериозно је нестала емисија “Ментално разгибавање” са радија “Б92″ након шале о његовом разводу, али Вучић није имао везе с тим случајем;

3. Мистериозно су несталаје видео пародије на Вучићево спасавање завејане деце у Фекетићу;

4. Мистериозно су током поплава несталајали сајтови, међу њима и Телепромптер.рс, који су критиковали Вучићево понашање током поплава;

5. Мистериозно су нестајале вести са готово свих сајтова да ћерка гувернерке Народне банке Србије користи државне ресурсе за одлазак на предавања;

6. Мистериозно је уништено 80.000 примерака штампаног издања новина “Ало!” јер су објавили чланак да је месечна плата Горана Кнежевића већа од милион динара;

7. Мистериозно је смењен уредник Вечерњих новости који је у јутарњем програму РТС-а критиковао Вучићеву владу;

8. Мистериозно је нестала емисија “Утисак недеље” са ТВ Б92;

9. Новинари тврде да им службеници Владе пре конференције за штампу достављају питања која морају да постављају премијеру;

10. Чланови СНС-а засипају коментаре информативних портала позитивним коментарима на рачум Вучића и његове Владе.

Да не спомињемо РТВ Пинк, Информер, Курир, Тањуг, Вечерње новости, Политику, Телеграф.рс, а све више Б92, Блиц и Ало!, као Вучићеве верне слуге.

И тако, свашта по нешто.

Зар вас ова породица не подсећа на Милошевиће?



Телепромптер.рс

Припремиле: КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине